▲Historiamme

Guangdong Home of Arts Convergence Co, LTD (Lyhenne: Home of Arts lähentymistä tai HAC) profiili

HAC Artificial▪Art mall on ostoskeskus, jossa jokainen voi aloittaa hänen liiketoimintaa, että yhteistyössä perusti college Guangzhou Songtao Artificial Tree Co, Ltd, joka on yrityksen johtava keinotekoinen teollisuuden tuotemerkkejä.

Guangzhou Songtao Artificial Tree Co, Ltd perustettiin vuonna 1998,perusti Senior Technologist Mr. Liang laulu, joka valmistui kuuluisasta taidekoulusta. Mingliu Chenin taiteellisen ohjauksen alaisena, joka on yksi maailman suurimmista taidemaalareista, siitä on tullut yksi Kiinan varhaisimmista yrityksistä, joka muuttui elokuvataiteesta sisä- ja ulkosimulaatiotehtaiksi siviilirakennuksessa. Koska hänen herkkä ja realistinen toimii, ne ovat syvästi rakastettu asiakkaat, ja jaetaan koko maassa ja maailman suuri julkkis liiketoiminnan ympyrä ja viiden tähden hotellit.

Se on hyväksytty ja tukee hallitus.Yhdistäminen sähköisen kaupankäynnin teorian käytäntö, tämä ostoskeskus on taloudellinen malli, jossa jokainen voi aloittaa liiketoiminnan ja jakaa win-win . Se on kauppakeskus tuotenäyttely, taitovaihto ja myynnin vuorovaikutus keinotekoisella alalla, simulointi teollisuuden erinomainen resurssien integrointi. Se noudattaa Belt and Road -politiikkaa ja palvelee sen strategiaa ja edistää koko rajat ylittävän simulointipuutarhateollisuuden kaupan kehittämistä.

 

Päätuote: keinotekoiset kasvit, sisä- ja ulkomaisema ja pehmeä sisustustuotteet.

HAC SHOWROOM

Meidän Tehdas

Guangdong Home of Arts Convergence Co, Ltd sijaitsee toisessa kerroksessa, #11 Building, No.23, Xiahua First Road, Pingsha Village, Baiyun District, Guangzhou, Kiina. jonka pinta-ala on lähes 3000 neliömetriä ja henkilökunta 500 henkilöä. Tehdas on tällä hetkellä jaettu kahteen työpajaan: lehtityöpajaan ja laudaksi, jotka ovat tällä hetkellä laajenemassa.

HAC artificial tree factory

Tuotteemme

HAC on erikoistunut tuotantoon: keinotekoinen banyan puita, custom kukka puita häät, silkki itku vaahtera puita, ulkona palmuja, keinotekoisia kasveja, keinotekoisia kukkia, custom lehdet, UV-kestävä muovi vihreä seinä, rockery, puutarha veistos, silkki kukka seinäpaneelit, ja monet muut valmistus olennaiset, että olemme kehittäneet puutarha maisemointi kokemus.

Source artificial trees and plants on HAC

Tuotteen sovellus

Tuotteillamme on laaja sovellusvalikoima kotoa toiseen. Useimmat asiakkaistamme käyttävät keinotekoisia puita ja kasveja ravintolaan, hotelliin, häihin, tapahtumaan, huvilaan, toimistoon, puistoon, kaupalliseen koristeisiin. Lisätään tuotteen koristearvo sekä kaupallinen lisäarvo. Käsintehdyt puut ja foloage kasvit ovat myös erittäin suosittuja kouluissa, hallituksissa ja muissa voittoa tavoittelemattomissa järjestöissä.


Meidän Todistus

Johtavana keinotekoisten kasvien ja puuen valmistaja yli 20 vuotta, me vain rakentaa premium-luokan keinotekoisia kasveja ja puita, jotka on valmistettu käsintehtyjä ja valmistettu kunkin asiakkaan eritelmiä. Kaikki tuotteemme on valmistettu ISO2008,9001, SGS, TRADEMARK, TEST REPORT laatusertifikaatti. Valmistus Baiyun alueella kolme tehdas tavoittaa minkä tahansa kokoinen hanke, täydellinen uudelleen luomuksia luontotyyppien 35 metriä suuria keinotekoisia puita.

HAC certificates

Tuotantolaitteet

Meillä on kattava valikoima laitteita tuotantoon. On useita luun ampujia, painokoneet ja niin edelleen. Tutustu tuotteen täydelliseen tuotantoon. On ammatillinen mestari varmistaa tuotteiden korkean laadun.

FACTORY

FACTORY 2

FACTORY 3

Tuotantomarkkinat

Yhtiön tuotteilla ei ole ainoastaan laajoja markkinoita Kiinassa, vaan ne viedään myös moniin maihin ja alueille, kuten Italiaan, Etelä-Koreaan, Saudi-Arabiaan, Yhdysvaltoihin, Japaniin jne., ja ne ovat voittaneet kotimaisten ja ulkomaisten asiakkaiden tyytyväisyyden ja luottamuksen laadun ja hinnan perusteella.


Palvelumme

Koska meillä on kaikki tieteenalat in-house (suunnittelu, valmistus ja asennus) voimme hallita lopputulosta projektin. Joten onko etsit yhden keinotekoinen toimisto kasvi tai täydellinen suunnittelu / rakentaa, HAC olisi ensimmäinen valinta.

Design and installation