Animoidut sisätiloissa jättiläinen kaupallinen joulukuusi

Joulukuuset ovat kaikkien loma-näyttöjen keskeinen keskipiste. HAC: lla on kaikki mitä tarvitset kaikkien aikojen upeimman puun luomiseen! Valitse perinteinen joulukuusi, animoitu joulukuusi tai keinotekoiset mäntypuut, jotta voit luoda juuri haluamasi ilmeen.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Animoidun sisätiloissa sijaitsevan jättimäisen kaupallisen joulukuusi toimitetaan täydellisenä kaikilla koristeilla, joita tarvitaan näyttävän puun luomiseen, jota pystyt näyttämään tulevina vuosina. Valitse perinteinen joulukuusi, animoitu joulukuusi tai keinotekoinen mänty, jotta voit luoda juuri haluamasi lookin.

Kaikki joulukuusi on suunniteltu ja valmistettu ympäristöystävällisestä PVC-materiaalista, teräsrakenteella, jokainen teräs on sakeutettu ja räätälöity parantamaan sen turvallisuutta, ja olemme varustaneet jokaisen joulukuusi upeilla koristeilla. Jättiläinen joulukuusi on räätälöity tuote, ja säännöllinen räätälöity koko vaihtelee 5-20 m. Ota yhteyttä meihin ennen tilauksen tekemistä ja pyydä erityisvaatimuksia, kuten korkeus, tyyli ja tarvittava kokoonpano. Tarjoamme asennusohjeet ja asennustyökalut.

Huomaa : Suuren joulukuusi -paketin vuoksi päätämme yleensä lähettää sen meritse, joten tee suunnitelma ja tee tilaus etukäteen, jotta tapahtumasi ei viivästyisi.Tuotantoaika on 15-25 päivää, toimitus aika on noin 15-35 päivää riippuen eri satamasta, joten suosittelemme tilauksen tekemistä syyskuusta marraskuuhun.

Tuotenimi

Animoidut sisätiloissa jättiläinen kaupallinen joulukuusi

Materiaali

PVC-{0}} teräsrakenne, led-valo, joulukoristeita

Koko

Voidaan räätälöidä 5-10 metrin korkeudesta

Väri

Täyden spektrin RGB-värimuutos

Pakkaus

Pahvilaatikko ja rautakehys

Sovellus

Tavaratalo, kauppakeskus , ja kaikki kaupalliset alueet, sisä- ja ulkotilat ovat molemmat käytettävissä

Oversea Market

Amerikka, Australia, Eurooppa, Etelä-Amerikka jne.

Tyyppi

Mukautettu


Hot Tags: animoitu sisätiloissa sijaitseva jättiläinen kaupallinen joulukuusi, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like