Keinotekoiset omenapuun hedelmäpuut

Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista
Näyttää oikealta puulta
Punaisilla omenoilla puu tekee realistisemman
Halpa hinta ja alhainen lähetysmaksu
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Keinotekoiset omenapuun hedelmäpuut

Tuotteen nimi

Keinotekoiset omenapuun hedelmäpuut

materiaali

Lehti: silkkikangas

Tavaratila: luonnonpuuta / muovia

Hedelmä: lasikuitu

Pohja : teräslevy tai puulevy

Koko

280 cm pitkä, 280 cm leveä, muuta kokoa voidaan mukauttaa

Pakkaus

Puinen kotelo

Elinikä

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 3–5 vuotta ulkona

hakemus

Sisustus kotona, puutarha, ravintola, ostoskeskus, hotelli ja lentokenttä, teemapuisto

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

1 kpl

Omenapuita kasvatetaan kaikkialla maailmassa ja ne ovat jo pitkään olleet hedelmäpuiden suosikki. Keinotekoisella omenapuullamme on päärunko, jossa on paksu katos tuoreita silkkiä vihreitä lehtiä ja ihania punaisia omenoita.Kaikki keinotekoiset hedelmäpuut ja appelsiinipuut ovat valmistettu laadukkaista materiaaleista, joilla on hämmästyttävä aitoutta tunnetta.Fake-omenapuut lisäävät kauniita silkki-vihreitä lehtiä ja kirkkaanpunaisia ponnahdusikkunoita pihallesi, markkinoille tai monikäyttöiseen jaettuun kaupalliseen tilaan. Ikoninen keinotekoinen omenapuu sopii myös moniin maisemiin suunnitteluympäristöt, mukaan lukien puisto- tai hedelmätarhateemat.

osto-

Kuinka voin ostaa tuotteitasi?
Julkaisemme useita erilaisia silkkilaitosluetteloita, joissa on koko tuotevalikoimamme. Jos haluat ostaa keinotekoisia kasveja ja puita, ota meihin yhteyttä tai pyydä luettelo ja me otamme sinut yhteyttä sopivan suunnittelijan kanssa käsitelläksesi pyyntösi. Tuotetta ei voi ostaa verkosta.

Kuka voi ostaa tuotteitasi?
Myymme silkkikasvejamme ja puitamme toimistoille, yrityksille, kaupallisille, tukku-, voittoa tavoittelemattomille ja hallituksille. Emme tarjoa asuntojen myyntiä; ota kuitenkin meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tuotteidemme jälleenmyyjistä.

Entä jos en ole yritys, mutta haluaisin ostaa tuotteesi?
Valitettavasti emme myy suurelle yleisölle; Myymme kuitenkin tukku-keinotekoisia kasveja jälleenmyyjille, joten ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.


Hot Tags: keinotekoinen omenapuu faux hedelmäpuita, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like