Keinotekoinen omenapuu tekohedelmäpuut

Valmistettu laadukkaista materiaaleista
Näyttää oikealta puulta.
Punaiset omenat tekevät puusta realistisemman
Kohtuullinen hinta alhaisella toimitusmaksulla
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Omenapuita kasvatetaan ympäri maailmaa, ja ne ovat jo pitkään olleet hedelmäpuiden suosikkeja. Keinotekoisessa omenapuussamme on päärunko, jossa on paksu katos tuoreita silkinvihrejä lehtiä ja ihania punaisia omenoita. Kaikki keinotekoiset hedelmäpuut ja appelsiinipuut on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joilla on hämmästyttävä aitouden tunne. Väärennetyt omenapuut lisäävät kauniita silkinvihreitä lehtiä ja kirkkaanpunaisia paukkuja pihallesi, markkinoillesi tai monikäyttöinen Jaettu liiketila. Ikoninen keinotekoinen omenapuu sopii myös erilaisiin maisemasuunnitteluympäristöihin, kuten puisto- tai hedelmätarhateemoihin.

Tuotteen nimi

Keinotekoinen omenapuu tekohedelmäpuut

Materiaali

Lehti:silkkikangas

Runko: luonnonpuu/muovi

Hedelmä:lasikuitu

Pohja:teräslevy tai puulevy

Koko

280 cm korkea, 280 cm leveys, muu koko voidaan räätälöidä

Pakkaus

Puinen kotelo

Elinikäinen

Yli 10 vuotta ftai sisätiloissa,3-5 vuotta ulkona

Sovellus

Sisustus kotona, puutarhassa, ravintolassa, ostoskeskuksessa, hotellissa ja lentokentällä, teemapuisto

Oversea-markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi-itä, Etelä-Amerikka jne.

Moq

2 kpl

▼TietojaOstaa

Miten ostan tuotteesi?
Julkaisemme useita erilaisia silkkikasviluetteloita, jotka ovat koko tuotelinjamme. Jos haluat ostaa keinotekoisia kasveja ja puita, ota meihin yhteyttä tai pyydä luettelo, niin yhdistämme sinut asianmukaiseen suunnittelijaan pyyntösi hoitamiseksi. Tuotettamme ei voi ostaa verkosta.

Kuka voi ostaa tuotteitasi?
Myymme silkkikasvejamme ja puitamme toimistoille, yrityksille, kaupallisille, tukkukauppiaille, voittoa tavoittelemattomille ja valtiolle. Emme tarjoa asuntomyyntiä; Ota kuitenkin meihin yhteyttä, niin saat lisätietoja tuotteidemme jälleenmyyjistä.

Entä jos en ole yritys, mutta haluaisin ostaa tuotteesi?
Valitettavasti emme myy kansalaisille; Myymme kuitenkin tukku keinotekoisia laitoksia jälleenmyyjille, joten ota meihin yhteyttä lisätietojen saamiseksi.


Hot Tags: keinotekoinen omena puu tekohedelmäpuut, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, noteeraus, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like