Keinotekoiset Banyan Puut

Artisan-yksityiskohtainen kuori tarjoaa vakuuttavan luonnon kauneuden
Alkumitat ovat välillä 11'-24 '(mukautetut mitat ovat saatavana)
Laadukkaat raaka-aineet antavat puulle hyvin realistisen ilmeen
Helppo asentaa , merkitsemme jokaisen haaran ja rungon vastaavasti
Toimitus Kiinasta
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Keinotekoiset Banyan Trees -alueet ovat erittäin kauniita ja tyylikkäitä maisemakoristeita. Käytä huippulaadukkaita materiaaleja. Niissä on tuulenpitävä, UV-kestävä, kestävä ja kestävä. Ne ovat täydellisiä ravintolan, hotellin, kirjaston, museon, koulun, ostoskeskuksen ja huvilan sisustamiseen. Helppo luoda trooppisen sademetsän tunne sisä- tai ulkotiloihin.

Jättiläinen keinotekoinen Banyan-puu on karhunvaikutteinen muistutus Banyan-puusta luonnossa. Kuomu on täynnä tyylikkäitä vääriä ficus-lehtiä, ne on valmistettu korkealaatuisesta silkkikankaasta, faux ficus -puu on paras koriste isoihin rakennuksiin lisätäksesi vihreä ja charmi.Se voi tehdä koko sisätilan koordinoidummaksi ja energiseksi. Puunkuori on tehty keinotekoisesti todellisen puun rakenteesta, jolloin se saa aikaan realistisen ulkonäön, joka on verrattavissa todellisen puun ulottuvuuteen. Lasikuitupuunrunko on kiinnitetty metallilevylle, joten se voi olla yksin. Lisäksi valmistamme 4 silmukat levyllä, voit myös ruuvata sen tasaiselle lattialle tai suuremmalle alustalle.Kuvassa olevan kuvan mukaan se on suuri keinupuu, jonka korkeus on 6 metriä ja 6 metriä kruununleveyttä.Jos sinulla on erityisiä vaatimuksia, voimme myös räätälöidä todellisen olosi mukaan lukien mitat, väri, muoto ja muut elementit.

Erinomainen tapa tuoda luonnollista estetiikkaa sisä- tai ulkomaisemaan, Banyan-silkkipuiemme ovat tyylikkäät, viileät läsnä oloissa.

määrittely


Tuotteen nimi

Keinotekoiset Banyan Puut

materiaali

Lehti: silkkikangas

Haara: puu / lasikuitu

Tavaratila: lasikuitu teräsrakenteella

Pohja: lasikuitu teräslevyllä kiinnitystä varten

Koko

600 cm pitkä, 600cm leveä, halkaisija: 50-55cm , saatavana 350cm-700cm

Pakkaus

Puinen kotelo

Elinikä

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 3-5 vuotta ulkoilmassa

hakemus

Keinotekoisia banjaanipuita käytetään koristeeksi puutarhassa, ravintolassa, hääissä, ostoskeskuksessa, hotellissa, kirjastossa, museossa, teemapuistossa jne.

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne. Maailmanlaajuinen toimitus

MOQ

1 kpl


artificial ficus tree for school

Large artificial banyan tree for commercial

Yrityksen etu:

1 、 Tehtaan suora myynti, alhainen MOQ, kilpailukykyinen hinta

2 、 Pidä kiinni parhaista ympäristöystävällisistä materiaaleista

3 、 Rikkaita ja monipuolisia tuotteita, muun muassa keinotekoisista pienistä kasveista kohoaviin puihin, voidaan räätälöidä

4 、 Pidä yhteyttä asiakkaisiin, tarjoa asiakkaille tyydyttäviä tuotteita ja ratkaisuja


Hot Tags: keinotekoiset banjaanipuut, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like