Faux Ficus -puu

Faux Ficus -puu

180cm pitkä ja leveys 150cm , saatavana 160cm-230cm
Kaareva puunrunko tarjoaa ainutlaatuisen esteettisen tunteen
Helppo asentaa, on valmis näyttöä varten
Ei tarvitse ylläpitää
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tämä Faux Ficus -puu on täydellinen sisätilojen sisustamiseen. Ainutlaatuinen muoto tuo raikkaan ja luonnollisen ilmapiirin sisätilaan. Se puhdistetaan helposti pölynimurilla tai kuivaajalla viileässä ympäristössä.Vaikka" silkki" on yleinen termi, jota käytetään kuvaamaan tekokukkia ja keinotekoisia puita, kuviot on tosiasiallisesti valmistettu materiaaleista, joilla on enemmän kestävyyttä ja jotka eivät hankaa tai haalistu kuten silkki. Jokainen kukinta, lehti ja haara on johdotettu erikseen realistisen muodon ylläpitämiseksi, kun taas luonnollisen puun hienovaraiset väritykset, varjot ja säikeet toistetaan täydellisyyden saavuttamiseksi.

Nämä mukautetut ficukset ovat olleet suosittuja vuosien varrella, ja suuria ficus-alueita on istutettu hotellien auloihin, ravintoloihin ja kasinoihin, ja niistä on tullut tärkeä ominaisuus kodin kunnostamisissa. Tämän keinotekoisen banaanipuun lehdet ovat markkinoiden realistisimpia. ! Jokainen haara on joustava ja se voidaan tehdä leveäksi, jotta se täyttää enemmän tilaa, tai kompakti, jotta se täyttää vähemmän tilaa. Lehdet täyttivät suurimman osan puusta ja puolet rungosta näkyi alaosassa. rautalevy, joten valmistuki voi olla itsenäinen tai se voidaan sijoittaa suurempaan koriste-astiaan.

Olemme erikoistuneiden banaanipuiden valmistaja ja meillä on 21 vuoden kokemus tukkumyynnistä. Jos kyseinen puu vastaa MOQ-määräämme, voit nauttia tukkumyynnistämme hinnasta. Toimitamme Kiinasta. Joten lähetä meille lisätietoja (kuten koko, määrä, satama, sisä- tai ulkokäyttö ...) meille tarjousta varten.

Tuotteen nimi

Faux Ficus -puu

materiaali

Lehti: silkkikangas

Tavaratila: lasikuitu teräsrakenteella

Pohja: lasikuitu teräsrakenteella kiinnitystä varten

Bark: lasikuitu

Koko

180cm pitkä ja leveys 150cm , saatavana 160cm-230cm

Pakkaus

Puinen kotelo

Elinikä

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 3-5 vuotta ulkoilmassa

hakemus

Faux ficus - puu sopii erinomaisesti koristeluun hotellissa, ravintolassa, kirjastossa, puistossa jne.

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

5 kappaletta


Tarjoamme erilaisia ​​ficus-lehtiä valintaa varten erilaisten sisustusten korjaamiseksi. Silkki-ficus-lehtien, faux-vaahteranlehden lisäksi banjaanilehtien sijasta on saatavana kukkavarret.

FIcus leaf(1)


Hot Tags: faux ficus puu, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like