Suuri ficus puu

550 cm pitkä, leveys 500 cm, rungon halkaisija on noin 20-25 cm
Käsityö, selkeä rakenne ja realistinen muoto
Lehdet on valmistettu korkealaatuisesta silkkikankaasta, puunrunko on tehty lasikuitusta teräsrakenteella, joten se on erittäin vahva
Iso silkki-banaanipuu on täydellinen koristeeksi hotellin aulassa, lentokentällä, teemaravintolassa , jne.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

TheLarge Ficus Tree oli kokonaan amerikkalaisen asiakkaan lähettämän kuvan innoittama. Kopioimme myös täydellisesti asiakkaiden' ideoita kuten he odottivat. Silkkipuun katos on kuin valtava sateenvarjo, täynnä kirkkaan vihreitä banyanlehtiä, joilla on luonnolliset linjat. Tavaratilassa on monihaarainen muotoilu, joka tekee siitä enemmän luonnollisen puun. Saatat ajatella, että kuljetus ja asennus on niin hankalaa. Jos tunnet niin, se' s todennäköisesti siksi, että tämä on ensimmäinen kerta, kun&# 39: n tapasit HAC: n. Keinotekoinen banyanipuu valmistetaan useina osina, ja teemme jokaisen nivelen ilman jälkiä, niin että tuskin näet silmukoinnin jälkiä kytkettäessäsi. Tietenkin erotamme myös tavaratilan ja oksat ennen lähettämistä, joten paketin koko on ei liian suuri, ja rahti on erittäin edullinen.Se on helppo koota, saapuu valmiina näytölle.

Suuri keinotekoinen Ficus -puumme on mukautettavissa melkein mihin tahansa kaupalliseen ympäristöön, tarjoaa koristearvoa ja lisää kaupallista lisäarvoa. Esitetty kuva on 550 cm korkea ja 500 cm leveä. HAC voi mukauttaa kokoa todellisen sivustosi mukaan, mikä tarjoaa monipuolisuuden suunnittelussa.Myös tiedossa itkevä viikunapuu, keinotekoinen fyysipuu tuo elämäntyyliisen korostuksen ja trooppisen maiseman sisä- ja ulkoympäristöön.

Tuotteen nimi

Suuri ficus puu

materiaali

Lehti: silkkikangas

Tavaratila: lasikuitu teräsrakenteella

Pohja: lasikuitu teräsrakenteella kiinnitystä varten

Bark: lasikuitu

Koko

550cm pitkä ja 500cm leveä

Pakkaus

Puinen kotelo

Elinikä

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 3-5 vuotta ulkoilmassa

hakemus

Keinotekoinen iso ficus - puu sopii erinomaisesti sisustamiseen hotellissa, ravintolassa, teemapuistossa, puutarhassa, lentokentällä, kahvilassa, klubeissa, baareissa jne.

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

1 kpl

5 METERS ARTIFICIAL FICUS TREE FOR RESTAURANT DECORATION

Hot Tags: iso ficus puu, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like