Ficus-ulkona

400cm pitkä ja 400cm leveä, täydellinen sisä- tai ulkokoristeluun
Täynnä tiheitä väärennettyjä ficus-lehtiä, lisää vihreä tekijä koko tilaan
Jättiläinen faux ficus puu on täydellinen kirjasto, huvipuisto, teemapuisto lisätä mysteeri
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Ficus-puita kutsutaan myös viikunapuiksi, koska ne kasvavat aurinkoisessa, lämpimässä ja kosteassa ilmastossa, ei kylmässä, eli tunnetaan myös nimellä trooppiset puut. Ficus-puu on korkea ja raskasrakenteinen, suurella katossa artificial joten keinotekoista banaanipuuta käytetään usein kaduna maisema.Silk outdoor ficus -puusta on tullut koristeellisia tarpeita monissa kohtauksissa. Esimerkiksi ficus-puuta käytetään arkkitehtien tarinan luomiseen; käyttö pihalla tai puutarhassa varjoa varten; käytetään suurissa rakennuksissa tai toimistorakennuksissa vihreän ympäristön luomiseen; kirjastossa käytetään ihmisten lähentämiseen luontoon; käytetään ulkoaukiolla asiakkaille kuumana kesänä nauttia "luonnollisesta uv-suojaavasta sateenvarjosta".

Tämäntyyppisellä suurella ficus-puulla on klassisia ominaisuuksia, kruunu on sateenvarjon muotoinen, täynnä reheviä banaaninlehtiä, puunrunko kopioidaan suoraan luonnollisesta banaanipuusta, taide tulee elämästä, joten työntekijämme kopioivat ja käsittelevät jokaisen puun silmän ja juuren todellisen puun ulkonäön mukaan saadaksesi sinusta tuntemaan elävän näköinen.

Vaikka ulkona oleva ficuspuumme on suuri, sitä ei ole vaikea asentaa ja kuljettaa. Tavaratila ja oksat ovat irrotettavissa, joten sinun tarvitsee vain asettaa ne yksi kerrallaan vastaavan numeron mukaan. Sademetsämaaston luomiseksi suosittelemme, että se sovitetaan pienten lehtien kanssa isojen puiden ympärille.

Tuotteen nimi

Ficus-ulkona

materiaali

Lehti: silkkikangas

Tavaratila: lasikuitu teräsrakenteella

Pohja : lasikuitu teräslevyllä kiinnitystä varten

Koko

400 cm pitkä, 400 cm leveä, halkaisija: 40cm , saatavana 350cm-500cm

Pakkaus

Puinen laatikko

Elinikä

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 3-5 vuotta ulkoilmassa

hakemus

Keinotekoisia ficuspuita käytetään koristeluun puutarhassa, ravintolassa, hääissä, ostoskeskuksessa, hotellikirjastossa, museossa, puistossa jne.

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

1 kpl

Artificial ficus tree casesOlemme tehneet monia projekteja erilaisille yrityksille vaihtelevat koulusta kauppaan. Riippumatta siitä, missä projektissa tarvitaan lehtien ja kukintojen puita, lähetä meille vain lisätietoja.Voimme räätälöidä vääriä puita kooltaan, muodoltaan, väriltään ja erityiskohtelu on saavutettavissa.Lisää Yksityiskohtaiset tiedot lähetät meille, sitä tarkempi hinta on.


Hot Tags: ulkona ficus puu, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like