Faux Suuri japanilainen vaahtera

Tuo aito punainen ilme tilaan tällä Faux-suurella japanilaisella vaahterapuussa. Tämä puu on noin 250 cm pitkä, siinä on realistiset silkkivaahteralehdet ja ainutlaatuinen taipunut lasikuituinen runko. Todenmukainen kopio vaahterasta muuttaa minkä tahansa sisä- tai ulkotilan tuoreeksi paratiisiksi.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Faux Large Japanese Maple Tree -mallissamme on tiheä katos, joka on täynnä silkkiä vaahteranlehtiä ja työntyy tummanruskealla kuorella, mikä antaa tälle keinotekoiselle puulle mahdollisuuden varjostaa maisemaa ja lisätä samalla tekstuuria ja orgaanista liikettä liiketilaan.

Siellä' ei ole mitään parempaa kuin valmis, hoitoa vailla oleva keinotekoinen vaahtera modernille suunnittelulle. Yhä useammat suunnittelijat tapasivat lisätä keinotekoisia puita suunnitteluun. Tärkeintä on, että niiden realistinen ulkonäkö voidaan integroida todellisten kasvien kanssa. Se lisää ehdottomasti eloisampia värejä monille maisemille.

Tämä keinotekoinen vaahterapuu on 250 cm korkea ja 250 cm leveä. Sen koko sopii useimpiin sisätiloihin, kuten ravintola, hotelli, klubi, lomakeskus, huvila, puutarha. Jos haluat muita vaahterapuita, jotka ovat pitempiä tai lyhyempiä, meillä on vielä monia muotteja, joista valita. Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille vaatimuksistasi.

HAC: n tekopuussa asiakkaiden vähentämiseksi' ongelmia, olemme sitoutuneet kehittämään korkealaatuisia ja helposti asennettavia tuotteita. Olipa verkkosivustollamme näkyvät puut 2, 3 tai 10 metriä, ne on helppo asentaa. Ja helpompi siirtää ja ottaa alas, jos niitä käytetään tapahtumiin.

Tuotteen nimi: Faux iso japanilainen vaahtera

Materiaali: lehti: silkkivaahteralehti, runko: lasikuitu teräsrakenteella, pohja: metallilevy kiinnitykseen

Koko: 250 cm pitkä ja 250 cm leveä, keskihalkaisija: 18 cm, pohja: 30 cm, metallilevy: noin 45 * 45 cm, muuta kokoa voidaan mukauttaa

Pakkaus: Vaneri

Vaihdettavat oksat: Kyllä

Saatavilla olevat värit: keltainen, vihreä tai muut kukat

Sovellus: ostoskeskus, kauppa, tapahtuma, hotelli, näyttely, ravintola, juhlat, lomakeskus, huvila

Merentakaisten markkinat: Amerikka, Kanada, Australia, Eurooppa, Lähi-itä jne.

Alkuperämaa: Guangdong, Kiina

▼ Faux Large Japanese Maple Tree -asennuksen asentaminen

Japanilainen faux-puu on valmistettu uusilla veneillä, joten se on helppo asentaa. Saat lisätietoja napsauttamalla alla olevaa videota saadaksesi lisätietoja ja varmista, että tilaat kanavamme, jos pidät videoistamme. Päivitämme erityyppisiä keinotekoisia puita ja kasveja.


▼ Keinotekoiset puut, joiden katos on erilainen

Sama muoto voi luoda monia mahdollisuuksia, ja voit valita eri värejä lisätäksesi väriä sisätilaan. Tarjoamme erilaisia ​​lehtipuita, kuten silkki-kirsikankukka-oksat, faux-omenalehdet, silkki-ficus-lehdet vaihtoehdoiksi.

Artificial trees with different canopy

Hot Tags: faux large japanese maple tree, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like