Ulkona japanilainen punavaahtera fake syksypuu

Keinotekoinen vaahterapuu on eräänlainen puu, josta ei voi kyllästyä ja jota ihmiset syvästi rakastavat. Modernissa suunnittelussa keinupuu on yksi suunnittelijoiden suosikkielementeistä, jota voidaan lisätä heidän malleihinsa. Miksi et siis lisää yhtä tai useampaa korkealaatuista vaahterapuuta sisä- tai ulkotilaan, mikä tuo sinulle kauneutta ja iloa ympäri vuoden.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Vaahterapuut ovat yhä suosittuja sisä- ja ulkomaisemakoristeina. Monet asiakkaat pitävät sitä suuressa ostoskeskuksessa, ikkunanäytössä, ravintolassa, puutarhassa, hääissä, koulussa jne.

Kuten ulkona sijaitseva japanilainen punaisen vaahteran fake-syksypuu, myös se on valmistettu uusimmalla tekniikalla. Puunrunko on edelleen valmistettu lasikuidusta, jolla on korkeimmat kustannustehokkuus. Sisäinen teräsrakenne tukee sitä niin, että sitä voidaan käyttää ympäri vuoden ilman muodonmuutoksia. Kruunuosa ottaa käyttöön muoviputken ja teräsputken, joka on jäähyväiset perinteiseen puuhaaraan. Tämä rohkea ja innovatiivinen tekniikka on tunnustettu monien uusien ja kanta-asiakkaiden keskuudessa.Etäpäin tai läheltä katsottuna sinua järkyttää sen elinvoimainen ulkonäkö. Tämä on myös HAC-tekopuun ydin, joka ei vain tarjoa ilmainen huolto ja ilmainen kastelu, mutta tarjoaa myös koristearvon, koska se on kuin luonnollinen vaahtera. Jokainen ihailee sen kauneutta.

Tämä väärennetty syksypuu on 300cm korkea ja leveys 350cm.Me katkaisemme sen useiksi paloiksi ennen pakkaamista. Jokainen haara ja tavara merkitään, joten se on helppo koota ja ottaa alas. Tämän punaisen vaahteran lisäksi tarjoamme edelleen monenlaisia ​​vääriä puita projekteihisi. Ota meihin yhteyttä erityisvaatimuksillasi nyt!

Tuotenimi

Ulkona japanilainen punavaahtera fake syksypuu

materiaali

Silkkilehdet, lasikuitutakki, muovi teräsputkella, metallilevy

Koko

300 cm korkea ja 350 cm leveä, muuta kokoa voidaan mukauttaa

Väri

Vihreä / punainen / keltainen // värikäs

Pakkaus

Puinen kotelo

hakemus

Mall, ravintola, koulu, häät, tapahtuma, kirjasto, näyttely, puolue jne.

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

Lähtöisin

Kiina

MOQ

1 kpl

Muita vaihtoehtoja

Customize Big Artificial Red Maple Tree Indoor Outdoor LandscapeRed maple tree outdoor

green maple treeFaux Large Green Maple Tree Artificial Greenery Decor

Hot Tags: ulkona japanilainen punavaahtera fake syksypuu, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like