Silkki Oliivipuu

Voidaan räätälöidä 80-210cm
Täynnä reheviä silkkiä oliivinlehtiä, lisää kirkkaan ja vihreää sisätilaan
Helppo asentaa ja irrottaa
Puu- tai metallilevy kiinnitykseen, joten keinotekoinen oliivipuu voi olla yksin
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Koristele sisätilasi tällä Silk Oliivipuulla ja tee siitä klassinen Välimeren tyyli. Rauhan, viisauden ja runsauden symbolina tämä tyylikäs luomus on tervetullut lisä kaikkiin kaupallisiin tiloihin. Sen korkeus voidaan räätälöidä 80 cm: stä 210 cm: iin ja sen kruununleveys on täynnä kirkkaanvihreitä oliivinlehtiä.' sinusta riippuu, haluatko oliivihedelmiä vai ei. Puun runko on suora ja hoikka, mikä antaa sille luonnollisen ja miellyttävän ulkonäön. puiden tehdas sijaitsee Kiinassa.Jos sinulla on projekti, joka vaatii paljon jäljitelmiä oliivipuita, voit luottaa siihen, että voimme tarjota sinulle kohtuuhintaisia ​​korkealaatuisia tuotteita.Jos olet tukkumyyjä, jälleenmyyjä, olemme paras toimittajasi.

Oliivipuuta, joka on kotoisin lämpimästä Välimeren altaasta, on jo pitkään ihastettu sen rikkaasta väripaletista, joka koostuu värillisten oliivien tilkkutäkistä vaaleanrungoissa.

Tämä silkki-oliivipuu ei eroa elävästä oliivipuusta, paitsi että sinun ei tarvitse koskaan huolehtia kunnossapidosta. Se on aina kaunis! Mikä' on luonnollisempaa ja tuo elämää sisätiloihisi kuin koristeelliset oliivikasvit. realistiset elinvoimaiset lehdet, uskomattoman luonnollinen runko. Keinotekoinen oliivipuu on täydellinen sisustus olohuoneeseen, hotelliin, toimistoon tai mihin tahansa muuhun, johon haluat tehdä eron.

Verrattuna tähän pieneen oliivipuuhun voimme myös räätälöidä projektiisi suuria ulkona olevia UV-kestäviä oliivipuita, sisätiloissa palonkestävää oliivipuuta ja kaarevaa tankoa.

Tuotteen nimi

Silkki Oliivipuu

Materiaali

Lehti: silkkikankaalla

Runko: puuta

Haara: puu

Pohja: puu / metallilevy kiinnitystä varten

Koko

Mittatilauskoko,

Saatavana 80 cm - 210 cm

Pakkaus

Pahvi / puukotelo

Elinikä

Yli 5-8 vuotta sisätiloissa

Sovellus

Keinotekoiset silkki-oliivipuut sopivat täydellisesti koristeluun hotellissa, ravintolassa, teemapuistossa, puutarhassa, lentokentällä ja muilla sisätiloissa

Oversea Market

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi-itä, Etelä-Amerikka jne.

MOQ

10 palaaHot Tags: silkki oliivipuu, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like