Silkki oliivipuu

Voidaan räätälöidä 80 - 210 cm
Täynnä reheviä silkki oliivinlehtiä, lisää kirkas ja vihreä sisätiloihin
Helppo asentaa ja poistaa
Puu- tai metallilevy kiinnitystä varten, joten keinotekoinen oliivipuu voi olla itsenäinen
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Koristele sisustustilisi tällä silkkiöljypuulla ja tee siitä klassinen välimerellinen tyyli. Rauhan, viisauden ja runsauden symbolina tämä tyylikäs luominen on tervetullut lisäys mihin tahansa kaupalliseen tilaan. Sen korkeutta voidaan mukauttaa 80 - 210 cm, ja sen kruunu Leveys on täynnä kirkkaanvihreitä oliivilehtiä.' on sinusta riippuvainen siitä, haluatko oliivipuun hedelmää vai ei. Puun runko on suora ja kapea, antaen sille luonnollisen ja miellyttävän ulkonäön.Olemme Kiinassa sijaitsevia keinotekoisia oliivipuita. .Jos sinulla on hanke, joka vaatii paljon oliivipuiden jäljitelmää, luota siihen, että voimme tarjota sinulle edullisia korkealaatuisia tuotteita.Jos olet tukkumyyjä, jälleenmyyjä, olemme paras toimittajasi.

Oliivipuusta, joka on kotoisin lämpimästä Välimeren altaasta, on jo kauan ihailtu rikkaasta värivalikoimastaan, joka koostuu värillisten oliivien tilkkutävystä vaaleanpunaisissa runkoissa.

Tämä silkki oliivipuu ei eroa elävästä oliivipuusta, paitsi että sinun ei tarvitse koskaan huolehtia kunnossapidosta.Se on aina pitää kauniina! Mikä' on luonnollisempaa ja tuo elämää sisäympäristöösi kuin koristeoliivikasvit.Korkeasti realistiset elinvoimaiset lehdet, uskomattoman luonnollinen tavaratila. Keinotekoinen oliivipuu on täydellinen koriste olohuoneessa, hotellissa, toimistossa tai muualla, jossa haluat muuttaa.

Verrattuna tähän pieneen oliivipuuhun, voimme räätälöidä projektiisi myös suuren ulkona UV-kestävän oliivipuun, sisätiloissa palonkestävän oliivipuun ja kaarevan sauvan oliivipuun.

Tuotteen nimi

Silkki oliivipuu

materiaali

Lehti: silkkikangas

Tavaratila: puu

Haara: puu

Pohja: puu / metallilevy kiinnitystä varten

Koko

Mittatilauskoko,

Saatavana 80 - 210 cm

Pakkaus

Pahvipakkaus / puinen kotelo

Elinikä

Yli 5-8 vuotta sisätiloissa

hakemus

Keinotekoiset silkki oliivipuut ovat täydellisiä koristeluun hotellissa, ravintolassa, teemapuistossa, puutarhassa, lentokentällä ja muissa sisätiloissa

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

10 palaaHot Tags: silkki oliivipuu, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like