Jättiläinen kaupallinen valaistus joulukuusi

On aika löytää oikea joulukuusi kaupalliseen tilaan! Kerro meille tarpeitasi, tarjoamme tarkkoja räätälöityjä palveluita.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kaupallinen joulukuusi on suunniteltu ylläpitämään ammattimaista näyttöä useiden vuodenaikojen käytön kautta tiheän liikenteen alueilla.Haluatko sisustaa suuren eteisen tapahtumatilassa tai luoda yhteyspisteen neliön joulukoristeita varten, meillä on täydellinen Puu tarpeisiisi. Tarjoamme erilaisia ​​räätälöityjä vaatimuksia, mukaan lukien puun korkeus, LED ja joulukoristeet.Giant Outdoor -valaisin joulukuusi on rakennettu kestämään, ja monimuotoisuus antaa monia luovia mahdollisuuksia.

Kun valitset HAC: n, saat paitsi uskomattoman tuotteen, myös joukon ammattitaitoisia asiantuntijoita, joilla on vuosikymmenien kokemus ja alan tehokkain johtoryhmä. Olemme sitoutuneet luomaan korkealaatuisia tuotteita ja täydellisen myynnin jälkeisen myynnin. asiakaspalvelu. Voimme vastata erityistarpeisiisi ja auttaa sinua tarvittaessa.

Tuotenimi

Jättiläinen kaupallinen valaistus joulukuusi

materiaali

Metallirunko, PVC, led-valo, joulukoristeita

Koko

4-40 metriä korkea

Väri

Vihreä / violetti / punainen / sininen / värikäs

Pakkaus

Pahvikotelo ja rautakehys

hakemus

Mall , -aukio ja kaikki kaupalliset alueet

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

1 kpl

20ft 30ft 40ft christmas tree decoration

giant tower trees


Hot Tags: jättiläinen kaupallinen valaistus joulukuusi, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like