Valkoinen mänty koristelu lyijykynä joulukuusi

Valkoinen mänty koristelu lyijykynä joulukuusi

Joulu on tulossa, ulkotilojen kaupallisen joulukuusi lisäksi joulukuusi-koristeita ei voida jättää sisätilan nurkista. Tämä vaatimaton kokoinen lyijykynän joulukuusi on täydellinen sisustamaan mitä tahansa tilaa sisällä. Todentuntuinen ilme on aina upea.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuo luonnon ripaus kotiisi tämän lomakauden aikana tällä valkoisen mäntyjen koristekynällä.

Pitkä neulanmänty on mallinnettu aidon puun mukaan, siinä on rehevää lehvistöä, joka ei tarvitse kastelua, ja rautakehys, joka pitää sen pystyssä. Paino ja peitto antavat puulle erittäin realistisen ilmeen - kuten todellinen lumimyrsky peittää Puu, sen sävyiset, hallaiset sävyt antavat sisustuksellesi tai muille kaupallisille alueille lumivalkoisen ulkonäön. Tämä koristeellinen joulukuusi on esivalaistettu lämpimällä valkoisella lumella, jotta sinä ja vieraasi tunnet joulun hengen.

Lisäksi siinä on metallinen jalustakiinnike vankan perustan varmistamiseksi. Keinotekoinen joulupuu voidaan sijoittaa ruokapöydälle silmiinpistäväksi keskipisteeksi tai kulmassa, ikkunanäytössä, ostoskeskuksessa juhlallisen ilmapiirin vapauttamiseksi. 8 jalan korkeus sopii mihin tahansa. Jokainen puu painaa noin 3 kg, joten pieni ja herkkä joulukuusi on helppo kuljettaa ja poistaa tapahtumasuunnittelijoille, ja tuskin on paljon työvoimakustannuksia.

Tuotenimi

Keinotekoinen kuiva puu ilman lehtiä Koristeellinen väärennetty puunrunko

Materiaali

Haara: PVC

Runko: metallia

Pohja: metallilevy kiinnitystä varten

Koko

180 cm korkea ja 40 cm leveä

Pakkaus

Kartonki

Pakkauskoko

92 * 21 * 24cm (1kpl / pakkaus)

Sovellus

Loma , Joulu , Häät , Hotelli , Ikkunanäyttö , jne.

Oversea Market

Amerikka, Kanada, Australia, Eurooppa, Lähi-itä jne.

Lähtöisin

Guangdong, Kiina

MOQ

10 palaa


Hot Tags: valkoinen mänty koristekynä joulukuusi, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa,

Tutkimus

You Might Also Like