200cm fake kirsikankukka puu

Lisää tämä 200cm Fake Cherry Blossom Tree häihin, juhlaan, ostoskeskukseen, klubiin, ravintolaan, se on upea kaunis. Lähes ei vaadi huoltoa ja kastelua. Keinotekoinen kirsikkapuu on yksi parhaista taakoista luoda valtava vaikutus ilman valtavia kustannuksia.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

"Kevät tulee, rakkaus on ilmassa, uusi elämä on juuri alkanut, Fake Cherry Blossom Tree -koristelusta on epäilemättä tullut ensimmäinen valinta monille hääpaikoille, hotelleille, kauniille rakennuksille. Tämä tekokirsikkapuu on 200 cm korkea ja noin 160 cm leveä, eikä sen vaatimatonta kokoa rajoiteta sisätilalla. Tämä installaatio luo täydellisen ympäristön vieraille ottaa valokuvia ja rentoutua keinotekoisten kirsikkapuiden rauhallisessa kauneudessa.

Jos haluat tarkastella muita suuria keinotekoisia kirsikkapuita tai harkitset keinotekoisia puuhankkeita, ota meihin yhteyttä, olemme varmoja, että pystymme antamaan tyydyttävän ratkaisun.

●TuoteNimi:200cm fake kirsikankukka puu

Materiaali:Kukka:silkki kirsikankukat muovivarrella,Runko:lasikuitu teräsrakenteella,Pohja:metallilevy kiinnittämiseen

Koko:200cm korkea ja 160cm leveys, tämä muotti voidaan räätälöidä 160cm - 210cm

Pakkaus:kartonki tai vaneri

Sovellus:häät, hotelli, ostoskeskus, koti, tapahtuma, klubi, lomakeskus jne.

Oversea-markkinat:Amerikka, Kanada, Australia, Eurooppa, Lähi-itä, Kaakkois-Aasia jne.

Alkuperäpaikka:Guangdong,Kiina

Moq:2 kpl

▼Viitearvot

Sama muotti voi luoda monia mahdollisuuksia. Kuten alla oleva keinotekoinen fikkuspuu, keinotekoinen oliivipuu. Pidätkö keinotekoisista kukkapuista tai keinotekoisista lehtipuista? Lähetä meille kysely vaatimuksistasi. Meillä on vielä vaihtoehtoja.

200cm Fake Cherry Blossom Tree

Faux Ficus Tree

silk peach blossom tree

Artificial Mini Olive Tree


Hot Tags: 200cm fake kirsikankukka puu, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukkukauppa, räätälöity, halpa, noteeraus, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like