Keinotekoinen kirsikankukka puut häät

320 cm pitkä, 280 cm leveys, halkaisija: 10cm, saatavana 270cm-320cm
Varaity kukkia valinta
Täydellinen häät, tausta, vaihe, myymälän sisustus
Valitse 2 tai enemmän luoda kukka kaari
Toimitus Kiinasta 7-15 päivää riippuu määrästä
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Meidän keinotekoinen kirsikankukka puut häät ovat täysin mittatilaustyönä. Kirsikkapuu on erittäin suosittu häät suunnittelijat, koska se sopii tarpeisiin häät paikka. Onko vaaleanpunainen kirsikka puu on kuin häät taustalla tai koriste kukka kaari käytävällä, se on erittäin silmiinpistävää. Ja meillä on monia erilaisia kukkia valintaan kuten valkoinen kirsikankukkia, keltainen kirsikankukkia, samppanjakirsian kukkia, jne. Luo kaari valita 2 puuta tai enemmän. Ja tekokirsikkapuut on helppo koota, voit koota sen viidessä minuutissa. Jos olet häät tapahtuma yritys, voit täysin siirtää keinotekoisia puita yhdestä tapahtumasta toiseen. Se on helppo asentaa ja ottaa alas. Helppo kuljettaa, helppo säilyttää.

Tämä keinotekoinen kirsikkapuu on täynnä silkkikirsikankukkia. Puun runko on valmistettu lasikuidusta teräsrakenne, joka esittää luonnollisen tekstuurin ja värin aivan kuten todellinen puu. Alareunassa on rautalevy kytketty runko niin, että puu voi seistä yksin. Suosittelemme lisäämällä ylimääräistä painoa levy parantaa vakautta, jos käytetään tungosta paikoissa. Tai ruuvaa puut tasaiselle lattialle tai kiinnitä ne suurempaan koristeastiaan.

Tuotteen nimi

Keinotekoinen kirsikankukka puut häät

Materiaali

Kukka:silkkikangas

Runko: lasikuitu teräsrakenne

Pohja: lasikuitu teräslevy kiinnitystä varten

Koko

320 cm pitkä, 280 cm leveys, halkaisija: 10cm, saatavana 270cm-320cm

Pakkauksen koko

190 * 80 * 80cm

Elinikäinen

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 3-5 vuotta ulkona

Sovellus

Tekonurkankukkapuita käytetään koristeluun puutarhassa, ravintolassa, häissä, ostoskeskuksessa, hotellissa ja julkisella alueella, tapahtumassa jne.

Merenalainen markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi-itä, Etelä-Amerikka jne.

Moq

2 kpl

Blossom tree for wedding arch

Keinotekoinen kirsikka puu on laajalti käytetty lemmikki tai kaupallisilla alueilla, kuten hotelli, ravintola, baari, klubi, kauppa, kauneussalonki, valokuva ampua, ostoskeskus, koska sen ei ole huoltoa ja kustannustehokas ja kestävä.

Hot Tags: keinotekoinen kirsikankukka puita häät, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku-, räätälöityjä, halpa, lainaus, varastossa,

Tutkimus

You Might Also Like