Fake Blossom Tree Katos vaaleanpunainen hääkaari

10 jalkaa korkea Fake Blossom Tree Canopy -kaari tähän erittäin dramaattiseen ilmeeen., Voimme tarjota mukautetut koko vaihtelee 200cm - 320cm eri muodoissa. Tukku keinotekoisia kirsikkapuita kohtuulliseen hintaan. Kaikki puut ovat käsintehtyjä, joten ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja, kun aiot tehdä tilauksen. Teemme parhaamme täyttääksemme vaatimukset.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Fake Blossom Tree Canopy Vaaleanpunainen hääkaari on 3 metriä korkea kuvan osoittamalla tavalla. Muuta kokoa voidaan mukauttaa. Tekokukkapuun katoksen materiaalit ovat nastaa ja silkkiä, ne ovat ympäristöystävällisiä ja kierrätettyjä. Tarjoamme erilaisia kukkapuita valintaan, tarjoamme myös räätälöityä palvelua tarpeitasi noudattaen. Tämä vaaleanpunainen hääkaaripuu on täydellinen häihin, ravintolaan, hotelliin, lentokentälle, ostoskeskukseen jne. Jos häihin tai tapahtumiin, suosittelemme valitsemaan vähintään 2 kukkakaaren tai käytävän luomiseksi.

TuotteenNimi

Fake Blossom Tree Katos vaaleanpunainen hääkaari

Materiaali

Kukka:silkki kirsikankukat muovivarrella

Runko:lasikuitu teräsrakenteella

Pohja:metallilevy kiinnittämistä varten

Koko

320cm korkea ja 280cm leveys, muu koko voidaan räätälöidä

Pakkaus

Puinen kotelo

Sovellus

Häät, tapahtuma, juhlat, kauppa, näyttely, hotelli, ravintola jne.

Oversea-markkinat

Amerikka, Kanada, Australia, Eurooppa, Lähi-itä jne.

Alkuperäpaikka

Guangdong,Kiina

Moq

2 kpl

Erilaisia valmiita väärennettyjä kukkapuita katos viitteeksi

Fake Blossom Tree Canopy Pink Wedding Arch


Katso videomme oppiaksesi lisää keinotekoisesta kirsikankukkapuusta

Asiakaspalaute keinotekoisesta kirsikkapuusta

Suurin osa asiakkaistamme on erittäin tyytyväisiä tuotteisiimme ja palveluihimme, ja mielestämme olemme luotettava ja ammattitaitoinen toimittaja, joka pystyy pitämään pitkäjänteistä yhteistyötä.

Tekokirsikkapuumme on helppo asentaa, mikä säästää asiakkailtamme paljon ongelmia ja haittoja. Emme ainoastaan tarjoa täydellistä palvelua ennen tilausta, vaan tarjoamme asiakkaalle kaiken tarvittavan apuun tilauksen jälkeen, kuten tullauksen, asennuksen ja ylläpidon. Räätälöidyt tilaukset teemme parhaamme vastataksemme asiakkaiden tarpeisiin.Good reveiws of HAC Artificial trees

Fake Blossom Tree Katos Vaaleanpunainen Häät Arch Factory Tiedot

HAC (Home Of Arts Convergence) on ammattimainen keinotekoisten kirsikkapuiden valmistaja, joka tarjoaa asiakkaille yhden luukun ratkaisuja suunnittelusta asennukseen.

Jotta asiakkaat olisivat tyytyväisiä, meille on ostettu erilaisia kehittyneitä koneita keinotekoisten tuotteiden tuottamiseksi, tarjoamme paitsi standardoituja tuotteita, myös käsintehtyjä mukautuspalveluita. Asiakkaidemme hyödyksi koulutimme myös kokeneiden työntekijöiden ryhmän käyttämään koneita ja suorittamaan manuaalisen tuotannon.

Meillä on tiukka laadunvalvonta ja paras asiakaspalvelu. Tarkistamme kaikki raaka-aineet, jotka saamme toimittajilta. Massatuotannon jälkeen tarkistamme kaikki valmiit tuotteet. Tilauksen jätteenjätistä koko tilauksen valmistuminen asti myyntimme auttaa asiakasta pyynnöstä ja tarjoaa myynninjäteon jälkeen tukea lähetyksen jälkeen.

production process

Certificates of HAC manufacturer
Hot Tags: fake kukka puu katos vaaleanpunainen hääkaari, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukkukauppa, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like