Laadukas käsityönä valmistettu jättiläinen valkoinen väärennetty kukkapuu

Laadukas käsityönä valmistettu jättiläinen valkoinen väärennetty kukkapuu

Laadukas käsityönä valmistettu jättiläinen valkoinen väärennös kukkapuu on täydellinen hääihin tai tapahtumiin. HAC-keinotekoisen puun valmistajan mukautettu keinotekoinen kirsikkapuu ei vain saa mukavaa hintaa, vaan myös ammattitaitoisen tiimin suunnittelusta asennukseen.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Keinotekoiset kirsikkapuut ovat yhä suositumpia suunnittelijoiden keskuudessa, joten sinun pitäisi nähdä ne monissa kaupallisissa paikoissa. Kunkin sisustuksen erojen vuoksi keinotekoisen kirsikkapuun valinta ei ole yhtenäinen. Jokainen haluaa saada parhaan vastineen tuotteelle parhaaseen hintaan. Olet ehkä tehnyt paljon tutkimuksia verkossa ja huomannut, että hinnat ovat joko erittäin korkeita tai kiinteät tekniset tiedot eivät tarjoa henkilökohtaista palvelua. Onnittelut HAC-keinotekoisen puun saapumisesta. Olemme erikoistuneet keinotekoisten puiden valmistukseen vuodesta 1998 lähtien, joka tarjoaa laajan valikoiman tyylejä ja hyviä hintoja. Kuten tämä Quality HandcraftedGiant White Fake floralTree, eroaa muista yksittäisistä puulajeista, kohokohta on se, että yhdistämme silkki-kirsikankukat ja silkki-banyan-lehdet vapaasti, mikä antaa sille korkeamman arvostusarvon. Se on 250 cm korkea ja 250 cm leveä. Näyttää realistiselta ja kauniilta. Jos tämä koko ei vastaa suunnittelua, voimme myös räätälöidä tarkan sivustosi ja sisustustyylisi mukaan.

Tuotenimi

Laatu käsityönäGiant White Fake floralPuu

Materiaali

Kukka: silkki kirsikankukkia

Runko: lasikuitu teräsrakenteella

Pohja: metallilevy kiinnitystä varten

Koko

250 cm korkea ja 250 cm leveä, tavaratilan halkaisija: 20-25 cm, muuta kokoa voidaan räätälöidä

Pakkaus

Vaneri

Pakkauskoko

180 * 70 * 70cm (1kpl / pakkaus)

Sovellus

Häät, ravintola, näyttely, hotelli, ikkuna, kirkko jne.

Oversea Market

Amerikka, Kanada, Australia, Eurooppa, Lähi-itä jne.

Lähtöisin

Guangdong, Kiina

MOQ

2 kappaletta


Quality Handcrafted Giant White Fake floral Tree

250cm Giant Artificial Cherry Blossom Tree Pink

Customized style artificial cherry blossom tree with ficus leaves

Hot Tags: laatu käsintehty jättiläinen valkoinen väärennetty kukka puu, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like