6ft violetti häät keskipisteenä kukka puut

6ft violetti häät keskipisteenä kukka puut

Koko: 180 cm pitkä ja 160 cm leveä
Mittatilaustyönä tehty väri ja koko
Täydellinen sisäkoristeisiin
Keskustele nyt

Tuotetiedot

6ft violetti häät keskipisteenä kukka puut

Tuotteen nimi

6ft violetti häät keskipisteenä kukka puut

materiaali

Kukka: silkkikangas

Tavaratila: puu / muovi

Pohjassa oleva teräslevy kiinnitystä varten

Koko

180 cm pitkä, 160 cm leveä, halkaisija: 5-8cm , saatavana 150cm-250cm

Pakkaus

Puinen kotelo

Elinikä

3-5 vuotta sisätiloissa

hakemus

Keinotekoisia puisia häät keskustakappaleita käytetään koristeluun puutarhassa, ravintolassa, hääissä, ostoskeskuksessa, hotellissa ja julkisella alueella, tapahtumassa jne.

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

3 palaa

Violetti näyttää aina vaikutelman aatelista ja siroista. Tämä violetti kirsikkapuu on täynnä deluxe-kukkia.Kolmirunko on tehty oikeasta puusta, joka on valmistettu hyönteisten ja kosteuden vastustuskykyyn.Se on kaikki hyvin häikäisevää asetusta käyttää tätä romanttista purppura kirsikankukua. hääpöydän keskipisteenä, lava-asetelmina, ikkunanäytönä tai minkä tahansa sisätilan kanssa.Se on myös mahdollista käyttää ulkopuolella, jossa ei ole sadetta lyhytaikaisesti.Jos haluat suuria kirsikkapuita sisä- tai ulkotiloissa, älä epäröi Ota yhteyttä, voimme tarjota sinulle monia kirsikkapuitapauksia viitteeksi.

Myymme keskipisteessä olevia hääpuita toimistoille, yrityksille, kaupallisille, tukku-, voittoa tavoittelemattomille ja hallituksille. Emme tarjoa kotitalouksien myyntimäärää, joten meillä on tietyt vaatimukset vähimmäistilausmäärälle. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tukkukaupasta.
Hot Tags: 6ft violetti häät keskustakappaleet kukkivat puut, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like