Iso keinotekoinen kukkiva puu häät koristeluun

Iso keinotekoinen kukkiva puu on täydellinen häät, tapahtuma, hotelli, ravintola, ikkunanäyttö, teemapuiston koristelu. ja täydellinen myynnin jälkeinen palvelu projektiisi. Sinun tarvitsee vain kommunikoida kanssasi projektisi yksityiskohdista.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kauniit asiat ovat aina ohimeneviä, tilanteen muuttamiseksi HAC erinomaisella simulointitekniikalla ja hienolla käsintehdyllä keinotekoisen kirsikankukkaisen puun valmistamiseksi, jotta ne kukkivat ikuisesti.Tämä iso keinotekoinen kukkiva puu on 300 cm korkea ja 300 cm leveä. kirkas tekstuuri runko tekee puusta vain näyttävän elävältä kirsikankukka puulta keväällä. Kuvittele, että asetat vähintään kaksi isoa silkkiä kirsikkapuuta taustana tai käytävänä häät, kun pariskunnat kävelevät upeiden kirsikkapuiden alla. Kuinka kaunis ja romanttinen kohtaus on! Lisäksi yhä useammat ravintolat valitsevat jättimäiset väärennetyt kirsikkapuut keskukseksi tai kulmakoristeeksi houkutellakseen lisää asiakkaita syömään ravintoloissaan. Kukaan ei hylkää kauniita asioita, eivätkä syöneet vieraat. Nauti rennosta ilmapiiristä ja herkullisesta ruoasta istuessasi keinotekoisen kukkapuun alla.

Keinotekoinen kirsikankukka puu ei vaadi huoltoa. Sinun tarvitsee vain puhdistaa se 3-4 kuukauden välein tuoreen värin säilyttämiseksi, ja se on helppo koota ja poistaa. Se voidaan myös helposti siirtää oikeaan paikkaan, kun haluat Muuta sijoittelua.Jos etsit suurta kukkivaa puuta budjetilla, ota meihin yhteyttä ja kerro meille mitä tarvitset NYT !!

Tuotteen nimi

Iso keinotekoinen kukkiva puu häät koristeluun

Materiaali

Silkkikukkia, lasikuituinen runko, muovia teräsputkihaaralla, metallilevy

Koko

300 cm korkea ja 300 cm leveä, muuta kokoa voidaan mukauttaa

Väri

Vaaleanpunainen, muut värit ovat hyväksyttäviä

Pakkaus

Puinen kotelo

Sovellus

Mall, ravintola, hotelli, häät, tapahtuma, ikkuna, näyttely, juhlat jne.

Oversea Market

Amerikka, Kanada, Australia, Eurooppa, Lähi-itä jne.

Lähtöisin

Kiina

MOQ

1 kpl

Artificial tree workshop

Hot Tags: iso keinotekoinen kukkapuu hääkoristeluun, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like