Kirsikan kukka häät keskipisteitä

Cherry Blossom Wedding Centerpieces ovat täydellinen valinta hääkeskuksen tai tapahtuman koristeluun
Tullisuunnittelu, erilaisia ​​kukkoja valittavana, kohtaavat eri sivustot
Lisää romantiikkaa ja kauneutta tilaan
Helppo asentaa ja poistaa
Kestävä, noin 5 vuotta sisäkäyttöön
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kirsikankukkien hääkeskukset ovat täydellisiä hää- ja tapahtumakoristeisiin.Me tarjoamme erilaisia ​​vaihtoehtoja kooltaan ja muodoltaan ja väriltään.Vääriä pöytätason kirsikankukun säännöllinen koko on 80cm-180cm, joka riippuu sisätilan korkeudesta.Se suositellaan yleensä Käytä lyhyempiä, jos niitä käytetään ravintoloissa.Jos se on kirkko ja osa suuremmasta tilasta suositellaan käytettäväksi korkeampaa kukkapuuta.Nämä keinotekoinen kirsikankukkapuita voidaan käyttää pöydän keskipistekoristeina sekä käytävän sivuilla kukkameren luomiseen. .Asetamme' laitamme puu- tai rautalevyn pohjaan kiinnitystä varten, jotta silkkihääpuut voivat seisoa yksinään. Tietenkin suosittelemme lisäämään siihen lisäpainoa lisää vakautta.

HAC tarjoaa valittavana kaikki suosituimmat silkkikirsikankukinnat.Voit valita värin sivuston yleisen ilmapiirin ja tarpeiden mukaan.Pienille kirsikkapuille se ei tarvitse asentaa' kaikki mitä sinun täytyy tehdä on ottaa se ulos laatikosta ja säätää oksat tarvittaessa.

Keskipisteellinen hääpuu ei ole liian pieni eikä liian suuri.Se tekee tyylikkäästä keskipistekoristeesta, jonka lisäarvot tuovat silmäänpistävää ulkonäköä. Helppo huoltaa, helppo kuljettaa.Helppo siirtää tapahtumasta toiseen.

Toimitus: Toimitamme keinotekoisia kukkapuita meritse, ilmateitse, pikakuljetuksella. Se riippuu lähinnä määrästä ja tarpeistasi.

▼ Cherry Blossom Wedding keskipisteenä video

Tuotteen nimi

Kirsikan kukka häät keskipisteitä

materiaali

Kukka: silkkikangas

Branch: puu

Tavaratila: puu

Pohja : puu / teräslevy kiinnitystä varten

Koko

Saatavana 80cm – 180cm

Pakkaus

Puinen kotelo

Elinikä

Noin 5 vuotta sisätiloissa

hakemus

Keinotekoiset kirsikankukkien keskipisteet ovat täydellisiä koristeluun hääissä tai tapahtumissa jne.

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

5 kappaletta

▼ Sovellus

wedding table centerpiece blossom treesHot Tags: kirsikankukka häät keskipisteitä, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like