Fake Blossom Tree

Vääriä kukkivat puut ovat korkealaatuisia silkki-kirsikankukkia ja lasikuitua tai puutavaraa.Ne ovat luovempia perustuen oikeiden puiden luonnon kauneuteen.Faux-kirsikkapuu on täydellinen ja romanttinen olemassaolo sekä sisä- että ulkomaisemaksi.Se ei ole sisätilojen korkeuden rajoittama, ja HAC-tiimi voi myös seurata suunnittelijan ideaasi toteuttaaksesi ideasi tai luovat ideasi.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuo kevään tunne väärennetyllä kukkapuullamme.Puu oli korkea ja ylpeä.Sopii sisä- tai ulkotiloihin, julkisiin tiloihin tai julkisiin paikkoihin.Se on realistinen tavaratila ja silkkikukat.Tärkeintä on, että' on huoleton, joten sinä Älä koskaan tarvitse huolehtia kunnossapidosta.

Sensaatiomaisiin hää- ja tapahtumakoristeisiin pyrimme tekemään kirsikankukupuista hyvin tehdyt, jotta saat parhaat koristeelliset kukkapuut! Se' on vaikea voittaa kauniita kirsikankukupuita täydessä kukassa, joten miksi et nauttia tästä tyylikkäästä keinotekoinen kirsikankukka puutarha ympäri vuoden?

Keinotekoiset silkkikukka ja lehdet ovat realistisia ulkonäöltään ja kestäviä, mikä on täydellinen kannettava kukkapuu useisiin häihin ja tapahtumiin.

Suunnitellessasi suurta tapahtumaa ihmiset pitävät kukinnan puun koristamisteemasta. Ei vain suunnittelijoille - yhä useammat asiakkaat käyttävät näitä GG-tarjouksia; tapahtumia GG-tarjouksia; kodin sisustamisen puu. Meillä on erityyppisiä kirsikankukupuita, jos haluat, voit tarkistaa tuotelistamme, jos sinulla on tarpeita, ota rohkeasti yhteyttä, usko, että teemme sinut tyytyväiseksi.

Tuotteen nimi

Fake Blossom Tree

materiaali

Kukka: silkkikangas

Branch: puu

Tavaratila: puu / lasikuitu

Pohjassa oleva teräslevy kiinnitystä varten

Koko

Saatavana 200 - 400 cm

Pakkaus

Puinen kotelo

Elinikä

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 3-5 vuotta ulkoilmassa

hakemus

Keinotekoiset kirsikankukkipuut ovat täydellisiä koristeluun

häät, tapahtuma, hotelli, ostoskeskus, ikkunanäyttö jne.

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

2 kpl

▼ Yrityksen profiili

Olemme erikoistuneet yli 22 vuotta vanhojen kukkapuiden tuottamiseen. Olemme tehneet tuhansia kirsikankukkiprojekteja yli 50 maassa ympäri maailmaa. Keinotekoista kukkapuuta suosivat erityisesti häät, tapahtumat, ravintolat ja kaupat. Olemme aina sitoutuneet antamaan sinulle parhaan. DG G # 39; kaipaamme tätä harvinaista tilaisuutta.

Customers from all the world

Hot Tags: fake blossom tree, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like