Japanilainen kirsikankukka keinotekoinen puu

Sensaatiomaisiin hää- ja tapahtumakoristeisiin suuri keinotekoinen kukkapuu on täydellinen koriste.Se vie melko suuren alueen, ja jokaisen oksan pää roikkuu alaspäin muodostaen unenomaisen vaaleanpunaisen kukan, joka näyttää uskomattoman todelliselta.Kaunis kirsikankukka on vaikea voittaa. puu täydessä kukassa, joten miksi et nauttia tästä tyylikkäästä silkkiä kukistavasta puusta ympäri vuoden!
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Keinotekoinen kukkapuu on melko suosittu kaupallisissa hotelleissa, ravintoloissa ja kaupallisilla kaduilla, ja tämä vaaleanpunainen japanilainen kirsikankukka-keinotekoinen puu ei ole poikkeus. Se on räätälöity erityisesti belgialaiseen ravintolaan. Kokonaiskorkeus on noin 280cm, katosten kokonaisleveys edestä katsottuna on 500cm, katoksen kokonaisleveys sivulta katsottuna on 400cm ja tavaratilan keskimääräinen halkaisija on noin 40-45cm.Pink kirsikankukkia on valmistettu premium-silkkikankaasta, ja asteittaiset värit näyttävät erittäin luonnollisilta ja realistisilta.Kirsrykukkan varsi on valmistettu muovista ja raudasta, joten haara voidaan säätää itse.

Perinteisessä prosessissa puunrunko on yleensä lasikuitua ja kruununleveydet korvattu puulla. Tämä kuitenkin ottaa käyttöön uuden prosessin. Kaikki puut rungon oksat ja kruununleveys hitsataan käsin. Jäähyväiset perinteiseen puun oksien käytäntöön.Se edustaa täydellisesti oikeiden puiden luonnollisia linjoja ja kauneutta.Käyttöikä on myös pidempi kuin tukkien.

Keinotekoinen kirsikankukupuu on suunniteltu rajoitetulle sisäkäyttöön, joten kruunun yläosa on suunniteltu tasaiseksi sopimaan kattoon täydellisesti. Suunnittelu voitti&# 39: n, jotta sisätilat näyttäisivät kapeilta ja ahdasmääräisiltä. puu tuntuu rentoutuneelta kuin jos he olisivat lomalla.

Tuotteen nimi

Japanilainen kirsikankukka keinotekoinen puu

materiaali

Kukka: silkkikangas, runko: lasikuitu teräsrakenteella, pohja: rautalevy kiinnitystä varten

Koko

H: 280cm, L: 400x500cm, D: 40-45cm, muuta kokoa voidaan mukauttaa

Pakkaus

Puinen kotelo

hakemus

Täydellinen koristelukeskus, ravintola, baari, ostoskeskus, häät, tapahtuma, juhlat jne.

Merentakaisten markkinat

Maailmanlaajuinen

Lähtöisin

Kiina

▼ Video

Hot Tags: japanilainen kirsikankukka keinotekoinen puu, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like