Suuret keinotekoiset kukat

Tämän kirsikkapuun kokonaiskorkeus on 350cm alhaalta ylöspäin, katos on 350cm.Muut koot voidaan mukauttaa tarpeitasi vastaavasti.
Kukkia on valmistettu korkealaatuisesta silkkikankaasta, puunrunko on valmistettu lasikuitusta teräsrakenteella.
Realistinen näköinen, upea asetus missä tahansa sisä- tai ulkokoristeluun
Helppo asentaa, kaikki haarat ja tavaratila merkitään vastaavasti kuten A1-A1, A2-A2
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Keinotekoinen kukkapuu on trendikäs esine suunnittelijoille ja tapahtumasuunnittelijoille. Koska se voi luoda välittömän kauneuden ilman tippaa vettä tai liikaa huoltoa. Se voi säästää rahaa ja vaivaa helposti. Tee projektisi budjetin alle.

Olemme kirsikan kukkapuiden valmistaja Kiinassa. Yli 21 vuoden kokemus tällä alalla.Fake vaaleanpunainen kukkiva puu on täydellinen hää- tai tapahtumaesitykseen. Vaaleanpunaisten kukien lisäksi tarjoamme useita vaihtoehtoja valinnalle.Voit valita oikea väri kohtauksen tarpeiden mukaan.

Suuret keinotekoiset kukkivat puut luodaan simuloimalla luonnollisia todellisia kirsikkapuita. Se voi ylittää maantieteelliset ja ilmastolliset rajoitukset ja korvata todellisen puun kaunistaakseen kaupunkia ja elinympäristöä. Olipa se etelässä tai pohjoisessa, sitä voidaan soveltaa joustavasti mihin tahansa maisemointipaikkaan.

1. Tuotteella on rikas pastoraalinen tyyli, huolellinen suunnittelu ja hieno muotoilu, yli 90%: n simulaatiotutkinnolla!

2. Anti-ultravioletti, tällä puulajilla on erilaisia ​​eritelmiä, jotka soveltuvat ulkokäyttöön; se voi vastustaa tuulta ja ultraviolettisäteitä.

3. Helppo puhdistaa, pyyhi vain märällä pyyhkeellä tai huuhtele vedellä.

4. Ei tarvita vettä, maaperää ja ravintoaineita, helppo ylläpitää, simuloitu kirsikkapuu ei vaikuta luonnollisesta ilmastosta

5. Muoto ja koko voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.

Tuotteen nimi

Suuret keinotekoiset kukat

materiaali

Kukka: silkkikangas

Tavaratila: lasikuitu teräsrakenteella

Pohja: lasikuitu teräslevyllä kiinnitystä varten

Koko

350 cm pitkä, 350 cm leveä

Pakkauskoko

250 * 80 * 80 cm

Elinikä

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 3-5 vuotta ulkoilmassa

hakemus

koristeeksi puutarhassa, ravintolassa, hääissä, ostoskeskuksessa, hotellissa ja lentokentällä, tapahtumassa jne.

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

1 kpl

▲ Tuotantoprosessiproduction process

Kaikki väärennetyt puut ovat käsintehtyjä. Yritämme parhaamme parhaamme mukaan. Tee hyvä laatu parhaaseen hintaan.

▲ Showroom

HAC showroom

Tämä on yksi osa näyttelytilaamme, näyttelyhuoneessamme on yli 3000 tuotetta. Jos projektiisi tarvitaan keinotekoisia tuotteita, voimme tarjota yhden luukun palvelun pienistä kasveista suuriin puihin tai muihin keinotekoisiin maisemiin.

▲ Asiakaspalaute

Artificial cherry trees for wedding

Yksi asiakkaistamme kertoi, että keinotekoiset kirsikkapuut toimivat taikuun heidän hääihinsä. Helppo asentaa ja ottaa alas. Kaunis macth vastaanottoalueelle ja ruokasalille.

Hot Tags: suuret keinotekoiset kukkivat puut, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like