Suuri sisätilojen keinotekoinen kirsikankukkapuu

Sisätilojen keinotekoisessa kirsikankukkapuussamme on tiheä katos, joka on täynnä silkinpunaisia kirsikankukkia ja ulkonemisia tummanruskealla kuorella, antaen tälle keinotekoiselle puulle mahdollisuuden varjostaa maisemaa ja lisätä samalla tekstuuria ja orgaanista liikettä kaupalliseen tilaasi.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Jos koskaan on aika, jolloin luonto voi rauhoittaa ja parantaa ihmishenkeä, se on nyt.

Suunnittelijat ovat täydellisessä asemassa auttamaan tämän maagisen kosketuksen toimittamisessa. Tuo ulkometsät sisätiloihin täydellisen ja kestävän ekologisen maiseman tarjoamiseksi. Suuri sisätilojen keinotekoinen kirsikankukkapuu täyttää koko sisätilan kirkkailla väreillä ja kevättunnelmalla luoden kausiluonteisia ominaisuuksia. Tämä keinotekoinen kirsikankukkapuu on 250cm korkea ja 250cm leveys. Eloisat silkkikirskankukat ja ainutlaatuinen taivutusrunko tekevät puusta huomiota herättävän koristeen missä tahansa ravintolassa, ostoskeskuksessa tai häätapahtumassa. Tässä kuvassa on klassinen vaaleanpunainen kirsikankukka, ja tarjoamme myös erilaisia vaihdettavia oksia, kuten valkoisia kirsikankukan oksia, silkkificus-oksia, väärennettyjä vaahteran oksia. Ota meihin yhteyttä email:saila@haconvergence.com whatsapp:86 18819202094 kautta, niin saat lisätietoja tulevista tapahtumistasi.

Tuotteen nimi:Suuri sisätilojen keinotekoinen kirsikankukkapuu

Materiaali:kukka:silkki kirsikankukat,Runko:lasikuitu teräsrakenteella,Pohja:metallilevy kiinnittämiseen

Koko: 250cm korkea ja 250cm leveys, muu koko voidaan räätälöidä

Pakkaus:Vaneri

Vaihdettavat sivukonttorit:Kyllä

Käytettävissä olevat värit:valkoinen, vaaleanpunainen, sininen tai vihreä lehti

Sovellus:ostoskeskus,kauppa,häät,tapahtuma,hotelli,näyttely,ravintola,juhla,lomakeskus

Oversea Market:Amerikka, Kanada, Australia, Eurooppa, Lähi-itä jne.

Alkuperäpaikka:Guangdong,Kiina

▼Keinotekoisen kirsikankukkapuun asennus

Keinotekoinen kukkapuumme on valmistettu uusista käsitöistä, joten se on helppo asentaa. Saat lisätietoja napsauttamalla alla olevaa videota oppiaksesi lisää ja varmistaaksesi, että tilaat kanavamme, jos pidät videoistamme. Päivitämme erityyppisiä keinotekoisia puita ja kasveja termisesti.

▼Keinotekoiset puut, joilla on erilainen katos

Sama muoto voi luoda monia mahdollisuuksia, ja voit valita eri värejä lisätäksesi väriä sisätilaan. Tarjoamme erilaisia lehtiä, kuten silkkivalkoisia kirsikankukan oksia, väärennettyjä vaahteran oksia, tekoomenan lehtiä, silkkificus-lehtiä vaihtoehtoja.

Artificial trees with different canopy

Hot Tags: suuri sisätilojen keinotekoinen kirsikankukka puu, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like