Jättiläinen silkki wisteria puu häät sisustus vaaleanpunainen

Giant Silk Wisteria Tree on täydellinen mihin tahansa häihin ja tapahtumaan romanttisen kukka-aistin luomiseksi. Kaikki keinotekoiset puut on valmistettu lasikuiturungoista ja ne ovat hyvin täynnä. Kun aloitat haun verkkosivuillamme, näet paljon Wisteria Trees -tyylejä, ja voimme tarjota mukautuspalvelua erityisvaatimusten mukaan. Useimmat paikalliset toimittajat eivät voi tehdä mukautettuja puita kohtuullisin kustannuksin. Jos haluat realistisia puita häissäsi tai tapahtumassasi, väärennetyt wisteria-puut ovat paras valinta sinulle.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kaikki suuret keinotekoiset kukkapuumme on valmistettu lasikuidulla vahvistetuista muovisista puunrungoista, katso tarkemmin, runkomme on niin elävä ja luonnollinen. Monissa maissa, joissa on hirsien tuontivaatimuksia, lasikuitutestaus-keinotekoiset wisteriapuut ovat niin käytännöllisiä. Tarpeettomien politiikkavaikeuksien vähentämisen lisäksi lasikuitumateriaalilla on myös kevyt paino. Kuvittele jättimäinen puu, jossa on puinen runko ja oksat, sitä on lähes mahdotonta siirtää, erityisesti hää- tai tapahtumasuunnittelijoille. Suurella keinotekoisella wisteriapuullamme ei vain lisätä väriä ja viehätystä tapahtumakohtaukseen, vaan sinun ei tarvitse huolehtia liikkuminen tapahtuman jälkeen. Se on helppo asettaa ja ottaa alas.

Tämä Giant Pink Silk Wisteria Tree on 400cm korkea ja 500cm leveys ainutlaatuinen taiteellinen runko ja suuri wisteria kukka katos. Se soveltuu koristeluun suurissa rakennuksissa, kuten ostoskeskuksen atriumissa ja ravintolan keskeisessä sisustuksessa.

Silkinpunaisten wisteriakukkien lisäksi voimme silti vaihtaa muihin väreihin, kuten valkoisiin, vihreisiin, violetteihin wisteria-oksiin erityisvaatimuksiesi mukaisesti tai jopa väärennettyihin kirsikankukkiin, vihreisiin lehtiin jne.

Paljon värejä valintaan

Artificial wisteria branches

Different fake huge wisteria trees

TuotteenNimi

Jättiläinen silkki wisteria puu häät sisustus vaaleanpunainen

Materiaali

Kukka:silkki wisteria kukat

Runko:lasikuitu teräsrakenteella

Pohja:metallilevy kiinnittämistä varten

Koko

400cm korkea ja 500cm leveys, voidaan räätälöidä alkaen 350cm-500cm

Väri

Vaaleanpunainen,muut värit ovat hyväksyttäviä

Pakkaus

Puinen kotelo

Sovellus

Häät, tapahtuma, ravintola, näyttely, baari, klubi, hotelli jne.

Oversea-markkinat

Amerikka, Kanada, Australia, Uusi-Seelanti, Eurooppa, Lähi-itä, Pohjois-Amerikka jne.

Alkuperäpaikka

Guangdong,Kiina

Maksu

T/T,Luottokortti

Toimitus

Toimita Kiinasta meriteitse, ilmateitse tai pikajunalla

Video

Hot Tags: jättiläinen silkki wisteria puu häät sisustus vaaleanpunainen, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukkukauppa, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like