Valkoinen Wisteria Blossom Fake Puut Sisätiloissa Ulkona Sisustus

Tukku fake wisteria kukkapuu, tehdas suoramyynti, laadunvarmistus, ei huoltoa, minkä tahansa koon ja värin voidaan räätälöidä. Se on täydellinen häät, tapahtuma tai kaupallinen alue. Kautta simulointi tekniikka laajentaa lyhyttä kauneutta. Kaunistaa ympäristösi samalla houkutella enemmän vieraita yrityksesi.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Yhteinen keinotekoinen kukka puu sisältää keinotekoinen kirsikankukka puu ja keinotekoinen wisteria puu. Keinotekoiset wisteriapuut soveltuvat erityisesti häihin, tapahtumiin, myymälään, ravintolaan ja muihin kaupallisiin paikkoihin. Kuten tämä valkoinen Wisteria Blossom Fake Puut Indoor Outdoor Sisustus, se on 280cm korkea. Valkoiset kukat ja valkoinen runko lisäävät ripauksen mysteeri puuhun. Se voi luoda välitöntä kauneutta missä haluat koristella. Kun ostat HAC keinotekoinen valkoinen wisteria kukka fake puu, se tarkoittaa, että sinulla on tarjonnan joukkue, joka voi työskennellä kanssasi pitkään. Meillä on rikas tuotantohistoria yli 20 vuotta ja ovat tehneet erilaisia keinotekoisia puita. Räätälöintimme sisältää koon, muodon, värin ja jopa joitakin erityisiä mukautuksia. Voit kertoa meille ideasi tai suunnittelu, tai mitään käsitystä saat missä tahansa tilanteessa, saavutamme mitä haluat kautta ammattitaitoa ja ammattitaitoinen tiimi.

Nimi

Valkoinen Wisteria Blossom Fake Puut Sisätiloissa Ulkona Sisustus

Materiaali

Silkki kukat, lasikuitu runko, muovi teräsputki haara, metallilevy

Koko

280cm korkea, muu koko voidaan räätälöidä

Väri

Valkoinen, muut värit ovat hyväksyttäviä

Pakkaus

Puinen kotelo

Sovellus

Häät, puutarha, hotelli, ravintola, tapahtuma, puolue, ostoskeskus jne.

Merenalainen markkinat

Amerikka, Kanada, Australia, Eurooppa, Lähi-itä jne.

Alkuperäpaikka

Kiina

Moq

2 kpl

▼Video

▼Tapaukset

Artificial tree cases

▼Sertifikaatit

Certificates of HAC manufacturer

Hot Tags: valkoinen wisteria kukka fake puita sisätiloissa ulkona sisustus, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku-, räätälöityjä, halpa, lainaus, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like