Suuri keinotekoinen Wisteria-puu

Keinotekoinen Wisteria-puu - Kukkivat Wisteria-hääpuut ja koristeseremonia korostavat kappaleet, sienikastekuvio, näyttävät erittäin ainutlaatuiselta. Täydellinen hää- ja tapahtuma sisustus.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Upea ja näyttävä, ainutlaatuinen kukkiva wisteriapuumme on 6 metriä korkea ja 3 metriä leveä, mikä luo loistavan autuuden korlan!

Puussa on yksi päärunko ja eripituiset oksat sekä lukuisat upeat valkoiset kukat, jotka heiluttavat ilmassa.Kaikki kukka oksat ovat joustavia, kun taas luonnonkukka vihreiden lehtien varrella luo kauniin ja romanttisen ympäristön! tavaratila on kuin oikea kuori, jossa on uria, solmuja ja kuoppia ja realistinen väri! Puu seisoo täysin hienosti, mutta voit ruuvata sen tasaiselle maalle tai laittaa tarvittaessa suurempaan astiaan, ja me' vereserved neljä reikää rautalevyyn. Noin puolessa tunnissa voit koota puun ja kääntää taivutettavat oksat leuan pudottavien koristeiden valmistamiseksi! Voit luoda leukaa pudottavan kaarin asettamalla kaksi puuta vastakkain luoda kukkasuojus häät taustalla, asiakkaan vastaanottoalueella.Lisää LED-valoja sokaisevaan yövaikutelmaan festivaalin aikana.

Luo ainutlaatuinen tarkennus erikoistapahtumia varten tai käytä sitä taustana viehättäviin valokuviin. Ravintola, kauppa, hotelli tai suuri sijainti puu tuo tuoreita värejä, korkeutta ja luonnollista kauneutta, antaen luonnollisen puutarhan tunteen, ja kaikki mitat voivat olla räätälöityjä, joten sisätilat eivät rajoita sitä.

Tuotteen nimi

Suuri keinotekoinen Wisteria-puu

materiaali

Kukka: silkki

Tavaratila: lasikuitu teräsrakenteella

Pohja: rautalevy kiinnitystä varten

Koko

H: 600cm

W: 300 cm

Pakkaus

Puinen kotelo

hakemus

Täydellinen koristelukeskus, ravintola, häät, ostoskeskus, hotelli, tapahtuma, toimisto jne.

Merentakaisten markkinat

Maailmanlaajuinen

Lähtöisin

Kiina

White artificial wisteria tree details

Uskomme, että paholainen on yksityiskohdissa.Joten yritämme aina parhaamme saadaksemme vain parasta, jotta saat parhaan mahdollisen tehdastamme.Jokainen puu on käsin muotoiltu huolellisesti luodakseen realistinen rakenne ja elinvoimaiset wisterian terälehdet.

Hot Tags: iso keinotekoinen wisteriapuu, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like