Oikea kosketus Silk Cherry Blossom Spray

Real Touch Silk Cherry Blossom Spray on yhteensä noin 44cm pitkä, se on valmistettu huippulaatuisesta muovista. Jokainen terälehti on 3D-painettu, aivan kuin todellinen kirsikankukka.Se on yksi päävarsi ja useita oksia ja silmuja.Se soveltuu koristeluun missä tahansa asuin- tai kaupallisessa keskipisteessä.Ja sitä voidaan käyttää mihin tahansa häät tausta- tai pöydälle asetettuihin kukka-asetelmien keskipisteisiin, lisättynä kukka-asetelmiin joidenkin silkki-lehtien tai muiden silkki-ruusu- tai silkki-pionisilkin kanssa yksinkertaisesti DIY-kukka-asetelmaksi riippumatta siitä, oletko sinä kukkaasiantuntija tai kukkasairaala.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Oikea ja pehmeä kosketus, kaunis ulkonäkö, sopii kaikille hääille tai tapahtumiin.


Real Touch Silk Cherry Blossom Spray.jpg

Oikea ja pehmeä kosketus, kaunis ulkonäkö!


Keinotekoiset kirsikankukut, jotka symboloivat rehellistä kiintymystä ja kiitollisuutta, ovat aina olleet yksi ensimmäisistä koristelu-, korostus- ja käsityövalinnoista. Tämän kauniin silkin jäljennöksistä valmistetun kukan avulla voit tehdä pitkäkestoisen kukka-asetelman ja kuihtumattoman koristeluun.


Alhainen huolto!


Monimutkaiset käsintehtyjä silkkikukat, joissa on todellisia näköisiä vääriä silmuja, valaisevat heti hääkeskuksesi, kimpun, pöydän koristeita ja tausta-aksentteja. Toisin kuin eläviä kukkasia, nämä keinokukat eivät hanu eivätkä vaadi mitään hoitoa tai ylläpitoa.


Real Touch Silk Cherry Blossom Spray 6.jpg


Tuotteen nimi

Oikea kosketus Silk Cherry Blossom Spray

materiaali

3D-painetut kukat + PE-varsi

Koko

Pituus: 44cm (noin)

Pakkaus

70 * 56 * 62 cm (144pcs / kartonki)

hakemus

Täydellinen koristeluun häät, tapahtuma, juhlat, festivaalit, hotelli, ravintola jne.

Merentakaisten markkinat

Maailmanlaajuinen

Lähtöisin

Kiina

MOQ

1 laatikko (144 kpl)

Real Touch Silk Cherry Blossom Spraywill pidetään tuoreena ja juhlavana, levittäen kukkivien kukkien viehätysvoimaa kaikkialle tuoden iankaikkisen kevään ilmapiiriisi.

Niissä on iso laatikko, isossa on 12 pienempää laatikkoa ja jokaisessa pienemmässä laatikossa on 12 kirsikankukan varret. Ne on pakattu tiukasti, joten vaikka ne toimitetaan Kiinasta, sinulla ei ole' huolehtia siitä, että heidät murskataan.


Hot Tags: todellinen kosketus silkki kirsikankukka spray, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like