Vaaleanpunainen silkki ruusukimppu 7 päät

Elävä tekokukka, joka pysyy yhtä raikkaan näköisenä ja kauniana ympäri vuoden.
Varressa olevan teräslangan takia voit taivuttaa ja säätää kukkaa haluamallasi tavalla.
Varsi voidaan lyhentää leikkuupihdillä
7 ruusukukka , tiheä ja deluxe
Minimi tilaus: 100 kpl
Toimitus Kiinasta 7-10 päivän kuluessa meritse, lentäen tai pikakuljetuksella
Keskustele nyt

Tuotetiedot


Tuotenimi

Vaaleanpunainen silkki ruusukimppu 7 päät

materiaali

Kukka: silkkikangas
Varsi: muovi rautalangalla

Koko

kokonaiskorkeus: 36 cm, kukan halkaisija: 9 cm

Elinikä

Yli 3-5 vuotta sisätiloissa

Alkuperämaa

Kiina

hakemus

Koristeeksi kotona, puutarha, ravintola, supermarket, häät, juhlat

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

100 kappaletta

Kuvittele, että sinulla on aina raikkaan näköinen kimppu ilman kustannuksia tai ylläpitoa. Nämä kukat näyttävät niin todellisilta, että voit melkein haistaa niitä. Valikoima on laaja, joten voit järjestää uudelleen uudestaan ​​ja uuteen ilmeeseen.

Rakastaudu vaaleanpunaisiin silkki ruusupussiin! Nämä keinotekoiset ruusupungot tuovat kaikki haluamasi hienostuneen armon seuraavalle tapahtumallesi ilman suurta hinnoittelua tai joutumista niihin. Kukkakimppu on valmistettu 7 kukista, joilla on yksi päävarsi. Jokainen faksi Silk Rose Bush on tehty tilavista, kerrostetuista ruusuista, jotka on kytketty kestävään varrenpintaan, jossa on keinotekoiset lehdet. Sisältyykö nämä kauniit ruusut suurempiin malleihin tai esitätte niitä yksin, jokainen varsi on todella henkeäsalpaava, joten voit pukeutua tilaasi budjetilla. Hyödynnä näitä keinotekoisia ruusupäätä lisäämällä ne suurempaan keskipisteeseen tai kukkakimppuasetteluun, taustana tai holvikoristeeksi tai jopa osana DIY-projektia. Tukku-kukkavarret ovat täydellisiä monenlaisiin tapahtumiin, mukaan lukien hääjuhlat, vauva-suihkut, morsiamen suihkut, juhlat ja muut. Keinotekoiset kukkavarret ovat helposti yksi kuumimmista ja edullisimmista bulkkisisustustrendeistä, joita et halua unohtaa!

Huomaa:

Myymme silkkikukat toimistoille, yrityksille, kaupallisille, tukkukauppiaille, voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja hallituksille. Emme tarjoa asuntojen myyntiä vähemmän kuin 100 kappaletta; ota kuitenkin meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tukkukaupasta.

▼ Erilaisia ​​värejä valintaan

HAC silk roses


Hot Tags: vaaleanpunainen silkki ruusukimppu 7 päätä, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like