Kukkakimput Keskipisteet Järjestelyt Koristeet

Ainutlaatuinen kukkataide voi saada ihmiset tuntemaan olonsa onnelliseksi. Punaisen värin sovittaminen voi saada ihmiset näkemään auringonpaisteen. Se voidaan sijoittaa kotona, hotellihuoneeseen, ravintolapöytään ja niin edelleen. Kukan väriä ja kokoa voidaan säätää
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kukkakimput Keskipisteet Järjestelyt Koristeet

Tuotteen nimi

Kukkakimput Keskipisteet Järjestelyt Koristeet

materiaali

silkkikangas + muovi

Koko

85 cm pitkä, 85 cm leveä

Pakkaus

Puinen kotelo

Elinikä

Yli 10 vuotta sisätiloissa

hakemus

Täydellinen koristeluun puutarhassa, ravintolassa, hääissä, ostoskeskuksessa, hotellissa ja julkisella alueella, tapahtumassa jne.

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

3-5 kpl

Kukkataiteen simulaatiota käytetään laajalti hotelleissa, ravintoloissa, häästudioissa, häämaisemissa, KTV: ssä ja muissa julkisissa paikoissa. Kukkataiteen simulointi on myös jaettu eurooppalaiseen, kiinalaiseen, japanilaiseen, moderniin yksinkertaisuuteen, retro-nostalgiaan ja muihin tyyleihin. Yrityksemme suunnittelijat voivat myös suunnitella ja sovittaa eri tyylien mukaan.

Tämä tyyli simulaatio kukkataiteen perustuu iso punainen pääääni, erityisiä vihreitä kasveja, se näyttää upea. Kaksi oranssia siipiä luovat ainutlaatuisen mallin, jolla on erityinen tyyli punaista silkkiä kukkaa, jota voidaan käyttää oikein erilaisissa juhlatiloissa, ja pieniä ja hienoja simulaatiokukkitaidetta voidaan käyttää myös erilaisissa tilanteissa. Niin kauan kuin et voi kuvitella, kukaan yritys ei voi suunnitella sitä. Uskomme, että yrityksemme tarjoaa sinulle parhaat tuotteet ja palvelun laatu.

Kukkakimput Keskipisteet Järjestelyt Koristeet

Hot Tags: kukkakimpun keskipistejärjestelyt koristeet, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like