Real Touch keinotekoinen ruuskimppu

Real Touch keinotekoinen ruuskimppu

Lisää täydellinen Real Touch -keinotekoinen ruusukimppu keinotekoiseen kukka-asetukseesi! Upeilla valkoisilla terälehdillä ja realistisilla viheriöillä tämä keinokukka lisää kolmannen ulottuvuuden kaikkiin DIY-malleihin.Hae realistinen fake ruusu, kuten tämä tyylikäs valkoinen hollantilainen avoin luonnollinen kosketus ruusu.Sen ajaton ulkonäkö on täydellinen keinotekoinen kukka-asetelma tai hääkimppu!
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Osta edullisia tekokukkia HAC: lta kaikille sisustusideoillesi! Luo yksinkertaisia ​​DIY-pöydässä sijaitsevia koristekoristeita hääihisi tai tapahtumiisi, upeita ruusukimppuja kiitospäivän keskipisteeseesi vedetömällä, huoltovapaalla ja korkealaatuisella silkkikukalla, voit luoda helposti ikimuistoisen kevään aksentti häät!

Tämä keinotekoinen ruuskimppu on n. 51cm.Se on valmistettu huippulaatuisesta silkkikukasta, jossa on muovivarret.Miellyttävä ulkonäkö, jota kukaan ei kerro, että se on väärennelty kukka.Sisäympäristöön on helppo lisätä luonnollista ja viheriömäistä korostusta.Kesäkukan varsi on pitkä tarpeeksi, että voidaan leikata mihin tahansa kokoon. HAC tarjoaa erilaisia ​​värejä erilaisten koristeiden kiinnittämistä varten. Todelliset kosketusruusut toimitetaan pahvipakkauksessa.Otamalla ne pois pakkauksesta, sinun tarvitsee vain säätää ne hyvässä kunnossa.

Tuotteen nimi

Real Touch keinotekoinen ruuskimppu

materiaali

silkkikukka + muovivarre

Koko

Kokonaispituus: 51cm, kukan halkaisija: 8cm, kukan korkeus: 8cm

Pakkaus

Kartonki

hakemus

Täydellinen sisustushäät, ravintola, huvila, baari, ostoskeskus, tapahtuma, juhlat, hotelli jne.

Merentakaisten markkinat

Maailmanlaajuinen

Lähtöisin

Kiina

MOQ

200 kappaletta / väri


Hot Tags: real touch keinotekoinen ruuskimppu, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like