Päiväkoti Rainbow Kiitotien keinotekoinen muovi nurmikko

Kindergarten Rainbow Kiitotien Keinotekoinen Muovi Nurmikko on täydellinen schoool, käytävä, parveke, katto, huvipuisto, lemmikkieläinten matto, jne.
Valmistettu pehmeästä muovista, ei hajua
Toimitus Kiinasta 7-15 työpäivää riippuu määrästä
Maailmanlaajuinen meri- tai ilmakuljetus
Minimitilaus: 100㎡
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Korkealaatuinen ja pehmeä tekonurmi sopii hyvin lastentarhan käyttöön. Kuvittele kohtaus lasten leikkii nurmikolla, ikään kuin kirkas väri tekee ihmiset onnellisiksi, mutta sen kauneus voidaan havaita vasta kokemisen jälkeen.

Maisema vapaa ruoho: Maisema vapaa tekonurmella on eräänlainen koriste keinotekoinen nurmikon tuotteita.

Sen väri ja himo on kirkas, väri on rikas, voi olla vaikutus iloinen visio. Sitä käytetään pääasiassa sisä- ja ulkolattia, katto, kaltevuus suojaus, seinät ja muut seinäpinnat, käytännön tehdyn ja koristeellinen tehdyn. Niistä keinotekoinen nurmikko korkea jäljitelmä ja kestävyys on laajalti käytetty korvaamaan todellinen ruoho vihreällä alalla, niin että vihreä nurmikko kaikkina vuodenaikoina toteutua.

Kindergarten Rainbow Kiitotien Muovi Nurmikko sopii erityisesti kouluun. Se ei vaadi huoltoa, ja sen pehmeä ja mukava materiaali sopii lapsille. Käyttämällä sitä leikkipaikka voi tehdä lapset rakastavat iloa tuoma urheilu enemmän. Muovinen nurmikko on myös helppo tapa luoda kaunis keinotekoinen maisemointi onko se asuin-tai kaupallisilla alueilla.

Tuotteen nimi

Päiväkoti Rainbow Kiitotien keinotekoinen muovi nurmikko

Materiaali

Kävi koulua PE+PP

Ensisijainen tausta

PP+Kuitukangas / PP+Net

Koko

25x2m/rulla, 25x4m/rulla

Mittari

3/8 tuumaa

Silmukkaa

120/m±5%

Ruohon korkeus

20mm-50mm tai räätälöityjä

Takuu

8–10 vuotta

Pakkaus

Kudottu pussi/kuplakalvo

Sovellus

Täydellinen koristeluun häissä, tapahtumassa, päiväkodissa, golfissa, jalkapallokentässä, lemmikkialueella, kadulla, seinässä jne.

Merenalainen markkinat

Maailmanlaajuisesti

Alkuperäpaikka

Kiina

Toimitus

7-15 arkipäivää maksun jälkeen

Moq

100 ㎡


Hot Tags: päiväkoti sateenkaari kiitotien keinotekoinen muovi nurmikko, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku-, räätälöityjä, halpa, lainaus, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like