Koristeelliset palmut

Laadukkaat materiaalit, palmulehdet on valmistettu korkealaatuisesta silkkikankaasta, teräsputkella, puunrunko on valmistettu lasikuitusta, teräsrakenteella. Pohja on teräslevy kiinnitystä varten.Se on erittäin vahva.
Elävän näköinen, puunkuori kopioidaan suoraan oikeasta puusta.
Helppo asentaa, tarvitsee vain asettaa oksat vastaavaan reikään
Kokoa voidaan mukauttaa vaatimusten mukaan
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Haluatko pitkää matkaa tropiikkaan? Nämä keinotekoiset kookospähkinäpuut voivat helposti luoda trooppisen loman.Se on valmistettu muovista, erikokoiset keinotekoiset palmuja rypälellä yhteen muodostaen trooppisen maiseman.Pohja on kiinnitetty rautalevyillä, joten he voivat olla yksin. Pohjalevyssä on neljä reikää, joten voit ruuvata ne tasaiseen maahan vakauden parantamiseksi.Jotta lisääisit kimalluasi yleiseen ilmeesi, me käsintehtymme realistisia kuvioita, jotka tekevät korostuksestasi erotettavan.Mikä tärkeintä, se voi olla käytetään sisä- tai ulkotiloissa!

Keinotekoiset koristeelliset palmuja istutetaan yleensä klustereihin koristeluun.Se on erityisen näyttävä kuvionsa takia.Olettakoon, että ne sijaitsevat kaupungin kadulla, hotellin aukiossa, ravintolassa, klubeissa, baarissa, trooppisessa huvipuistossa, ne ovat erittäin houkuttelevia.Lasikuitupalmu puut ovat erittäin vahvoja, jos sisätilojen sisustamiseen ne voivat säilyttää yli 10 vuotta ilman muodonmuutoksia.Jos ulkona, lisäämme UV-suojattuja materiaaleja auringonvaloa vastaan.Lisäksi koristeelliset palmuja ovat myös vesi- ja tuulenpitäviä.Niin niitä on saatavana rannalle, autiomaahan ja muihin maihin, joissa lunta on paljon.

Tuotteen nimi

Koristeelliset palmut

materiaali

Lehti: silkkikangas

Tavaratila: lasikuitu teräsrakenteella

Pohjassa oleva teräslevy kiinnitystä varten

Koko

Voidaan räätälöidä välillä 3 - 15 metriä

Elinikä

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 5-8 vuotta ulkona

hakemus

Koristeeksi puutarhassa, ravintolassa, hääissä, ostoskeskuksessa, hotellissa ja lentokentällä, tapahtumassa jne.

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

2 kpl

artificial tree cases


Hot Tags: koristepalmuja, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like