Palmuja ulkona

Todenmukainen ulkonäkö , puunkuori kopioidaan suoraan aidosta puusta
Ei ylläpitoa, ei tarvitse kastelua
Muoto ja koko voidaan räätälöidä pyyntösi mukaan
Upeat puitteet liiketiloille
Sisä- tai ulkotiloja on saatavana
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Outdoor Palm Trees on yleinen keinotekoinen kasvi, joka on kasvimalli, jonka teknikot kopioivat palmujen muodon mukaan. Siinä käytetään lasiteräksistä hartsipuupylväsrakennetta, korkean suorituskyvyn epoksihartsia ja lasikuitua, kansallista standarditeräsrakennetta, ABS-muovia tai PU: ta ja muita korkean suorituskyvyn palamista hidastavia ja ympäristöystävällisiä materiaaleja. Sitä käytetään usein pihoilla, tienvarsilla ja kukkapenkkeissä, jotka sopivat kaikkina vuodenaikoina.

Olemme keinotekoisia kookospuiden valmistajia, tarjoamme asiakkaillemme aina mukavia hintoja ja korkealaatuisia tuotteita. Palmuja voidaan käyttää sisä- ja ulkotiloissa, kuten hotellissa, ravintolassa, lentokentällä, vesipuistossa. Sitä ei tarvitse ylläpitää. Jos sinulla on tuleva projekti, tarvitset keinotekoisia puita koristeluun, keinotekoinen palmu on paras valinta sinulle.

Tehtaamme sijaitsee Guangdongissa Kiinassa, mutta voimme toimittaa tuotteita kaikkialle maailmaan. Meillä on monia hyviä kuljetusyrityksiä, jotka ovat tehneet yhteistyötä monien vuosien ajan. Joten voimme tarjota sopivia vaihtoehtoja merenkululle, kuten merikuljetukset, lentokuljetukset alhaisilla lähetyskustannuksilla. Ota vain yhteyttä kysymyksiisi.

Tuotteen nimi

Palmuja ulkona

Materiaali

Lehti: silkkikangas

Runko: lasikuitu teräsrakenteella

Pohja : teräslevy kiinnitystä varten

Koko

Voidaan räätälöidä 2m - 15m

Elinikä

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 5-8 vuotta ulkona

Sovellus

Koristeluun puutarhassa, ravintolassa, häät, ostoskeskus, hotelli ja lentokenttä, tapahtuma jne.

Oversea Market

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi-itä, Etelä-Amerikka jne.

MOQ

1 kpl

▼ UKK

Kuinka saan parhaan hinnan huippulaadulla?

Hintamme riippuu määrästä, koosta ja muista erityisvaatimuksista. Kerro meille vain pyyntösi, laskemme sinulle parhaan hinnan.

Kuinka tilata?

Hyväksymme online-tilauksen PayPalilla, offline-tilauksen T / T: llä, ennen tilausta, lähetämme sinulle PI jokaisesta yksityiskohdasta. Koska suurin osa keinotekoisista puistamme on räätälöityjä, ota yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja ennen tilauksen tekemistä.

Kuinka voimme tarkistaa tavarat?

Lähetämme tuotetiedot vahvistusta varten ennen pakkaamista ja lähetystä, kun olet vahvistanut, että kaikki on kunnossa, pakkaamme sen ja järjestämme toimituksen. Voitimme' älä lähetä huonoja asioita kenellekään asiakkaalle.

Hot Tags: ulkona palmut, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like