Ulkopalmupuut

Elävä ulkonäkö , puunkuori kopioidaan suoraan oikeasta puusta
Ei huoltoa, ei tarvitse kastelua
Muoto ja koko voidaan räätälöidä pyyntösi mukaan
Upeat puitteet liiketiloille
Sisä- tai ulkokäyttöön
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Outdoor Palm Treesis on yleinen keinotekoinen kasvi, joka on kasvimalli, jonka teknikot kopioivat palmujen muodon mukaan. Se käyttää lasiteräshartsipuun naparakennetta, korkean suorituskyvyn epoksihartsia ja lasikuitua, kansallista standardi teräsrakennetta, ABS-muovia tai PU: ta ja muita korkean suorituskyvyn palonestoainetta ja ympäristöystävällisiä materiaaleja. Sitä käytetään usein pihoilla, tienvarsilla ja kukkapenkeissä, sopivia kaikkina vuodenaikoina.

Olemme kookospähkinäpuiden valmistaja. Tarjoamme asiakkaillemme aina edullisia hintoja ja korkealaatuisia tuotteita. Palmujamme voidaan käyttää sisä- ja ulkokäyttöön, kuten hotelli, ravintola, lentokenttä, vesipuisto. Sitä ei tarvitse ylläpitää.Jos Jos sinulla on tuleva projekti, tarvitset koristeellisia puita, keinopalmi on paras valinta sinulle.

Tehtaamme sijaitsee Guangdongissa, Kiinassa, mutta voimme toimittaa kaikkialle maailmaan. Meillä on monia hyviä kuljetusyrityksiä, jotka ovat tehneet yhteistyötä monien vuosien ajan. Joten voimme tarjota sopivat vaihtoehdot kuljetukseen, kuten merikuljetukset, lentoliikenne alhaisilla lähetysalueilla kustannukset.Ota vain yhteyttä meihin kysyttäessäsi.

Tuotteen nimi

Ulkopalmupuut

materiaali

Lehti: silkkikangas

Tavaratila: lasikuitu teräsrakenteella

Pohjassa oleva teräslevy kiinnitystä varten

Koko

Voidaan räätälöidä välillä 2 - 15 metriä

Elinikä

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 5-8 vuotta ulkoilmassa

hakemus

Koristeeksi puutarhassa, ravintolassa, hääissä, ostoskeskuksessa, hotellissa ja lentokentällä, tapahtumassa jne.

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

1 kpl

▼ UKK

Kuinka saan parhaan hinnan laadukkaalla hinnalla?

Hintamme riippuu määrästä, koosta ja muista erityisvaatimuksista. Kerro meille pyyntösi, laskemme sinulle parhaan hinnan.

Kuinka tehdä tilauksen?

Hyväksymme online-tilauksen PayPalilla, offline-tilauksen T / T, ennen tilausta, lähetämme sinulle PI: n jokaisesta yksityiskohdasta. Koska suurin osa keinotekoisista puistamme on räätälöityjä, niin ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja ennen tilauksen tekemistä.

Kuinka voimme tarkistaa tavarat?

Lähetämme vahvistuksesi tuotetiedot ennen pakkaamista ja lähettämistä. Kun olet varmistanut, että kaikki on kunnossa, pakatkaamme sen ja järjestämme kuljetuksen. Voimme' lähettää huonot asiat kenellekään asiakkaalle.

Hot Tags: ulkona palmuja, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukkumyynti, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like