Myytävänä suuria palmuja

Puun korkeutta voidaan mukauttaa välillä 4 m - 20 m
Lehdet on valmistettu korkealaatuisesta silkkikankaasta
Anti-UV, tuulenpitävä, vedenpitävä, ei tarvitse ylläpitää
Kirkas rakenne, näyttää oikealta puulta
Täydellinen sisä- ja ulkokäyttöön
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Myytävänä olevat suuret palmuja ovat yksi vanhimmista puulajeista maailmassa, väärennetty palmupuu jäljittelee todellisten leväpuiden rakennetta ja muotoa, minkä vuoksi on vaikea erottaa eroa. Tällä suurella palmuella on paljon lehtiä ja paksu runko. Se näyttää erittäin korkealta ja vahvalta. Tätä jättiläistä keinotekoista päiväpalmua voidaan käyttää hotellien, aukioiden, huvipuistojen, puistojen, kiinteistöjen, näyttelyhallien ja muiden kaupallisten alueiden sisustamiseen, jotta niiden luokkaa voidaan parantaa ja houkutella lisää asiakkaita.

Kuten kuvassa on esitetty, palmu on 5 metriä korkea ja halkaisijaltaan noin 45-50cm. Se näyttää erittäin realistiselta. Keinotekoinen palmu on valmistettu lasikuitusta, teräsrakenteella.Se on erittäin vahva.Kun se on ulkoympäristössä, vaikka lehdet hierovat tuulessa, ne palautuvat silti alkuperäiseen asemaansa tuulen pysähtymisen jälkeen.Ja sitä voidaan käyttää ulkona pitkään pitämättä huolta siitä, että lehdet muuttuvat tai jopa putoavat.

Käytä tätä koristeellista jättiläismäistä muovipäiväpalmua maisemointiin, anna asiakkaillesi hetkellinen trooppinen tunnelma ikään kuin he olisivat lomalla rentouttavassa. Festivaalin aikana jotkut LEDit voidaan ripustaa näyttelemään juhlavärejä täysillä. Varsinkin illalla jokainen läsnä oleva asiakas houkuttelee hetkessä, kun valot syttyvät.


Tuotteen nimi

Myytävänä suuria palmuja

materiaali

Lehti: silkkikangas

Tavaratila: lasikuitu teräsrakenteella

Pohjassa oleva teräslevy kiinnitystä varten

Koko

500 cm pitkä, halkaisija: 45-50cm , saatavana muodossa 400 cm-2000cm

Pakkaus

Puinen laatikko

Elinikä

Yli 10 vuotta sisätiloissa , 5-8 vuotta ulkotiloissa

hakemus

Keinotekoisia palmuja käytetään koristeeksi puutarhassa, ravintolassa, ostoskeskuksessa, hotellin huvipuistossa, puistossa, lentokentällä, kiinteistöissä, ostoskeskuksessa jne.

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

1 palaHot Tags: myytävänä suuria palmuja, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa,

Tutkimus

You Might Also Like