Suuria palmuja myytävänä

Puun korkeutta voidaan mukauttaa 4 metristä 20 metriin
Lehdet on valmistettu laadukkaasta silkkikankaasta
Anti-UV, tuulenpitävä, vedenpitävä, ei tarvitse ylläpitää
Kirkas rakenne,näyttää todelliselta puulta
Täydellinen sisä- ja ulkomaiseman koristeluun
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Myynnissä olevat suuret palmut ovat yksi maailman vanhimmista puulajeista, väärennetty päivämääräpalmu jäljittelee toteutujen leväpuiden rakennetta ja muotoa, mikä vaikeuttaa eron erojen erottamista. Tässä suuressa palmussa on paljon lehtiä ja paksu runko. Se näyttää pitkältä ja vahvalta. Tätä jättimäistä keinotekoista päivämääräpalmua voidaan käyttää koristamaan hotelleja, aukioita, huvipuistoja, puistoja, kiinteistöjä, näyttelyhalleja ja muita kaupallisia alueita parantamaan niiden laatua ja houkuttelemaan enemmän asiakkaita.

Kuten kuva osoittaa, palmu on 5 metriä korkea ja halkaisijaltaan noin 45-50 cm. Se näyttää hyvin realistiselta. Keinotekoinen palmu on valmistettu lasikuitua, jossa on teräsrakenne. Se on hyvin vahva. Kun se on ulkoympäristössä, vaikka lehdet huojuvat tuulessa, ne palaavat silti alkuperäiseen asentoonsa tuulen loppumisen jälkeen. Ja sitä voidaan käyttää ulkona pitkään huolehtimatta lehtien vaihtumisesta tai jopa putoamisesta.

Käytä tätä koristeellista jättimäistä muovista päivämääräpalmua maisemointiin, anna asiakkaillesi välitön trooppinen tunnelma, ikään kuin he olisivat lomalla rentoutumassa. Festivaalin aikana voidaan ripustaa joitakin LED-valoja, jotta juhlavärit näkyvät täysimääräisesti. Varsinkin illalla jokainen paikalla oleva asiakas ihastuu siihen hetkeen, kun valot ovat päällä.


Tuotteen nimi

Suuria palmuja myytävänä

Materiaali

Lehti: silkkikangas

Runko: lasikuitu teräsrakenteella

Pohja:teräslevy kiinnittämistä

Koko

500 cm korkea, halkaisija:45-50cm,saatavana 400cm-2000cm

Pakkaus

Puinen laatikko

Elinikäinen

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 5-8 vuotta ulkona

Sovellus

Keinotekoisia palmuja käytetään koristeluun puutarhassa, ravintolassa, ostoskeskuksessa, hotellihuvipuistossa, puistossa, lentokentällä, kiinteistöissä, ostoskeskuksessa jne.

Oversea-markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi-itä, Etelä-Amerikka jne.

Moq

1 kplHot Tags: suuret palmut myytävänä, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like