Indoor-trooppiset palmut

Indoor-trooppiset palmupuut ovat täydellisiä puutarhaan, teemaravintolaan, museoon, puistoon, näyttelykoristeisiin
Koko: 160 - 120 cm leveä, jokaisella puulla on 16 vihreää silkkiä
Minimi tilaus: 10 kappaletta
Toimitus Kiinasta noin 15 päivässä riippuu määrästä
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Olemme keinotekoisen puun valmistaja, jolla on yli 20 vuoden kokemus. Täältä voit hankkia kaikenlaisia ​​simulointipuita. Kohteemme on maailman&# 39: n tukkukauppiaat, julkiset hankkeet, ostajat, jakelijat jne. HAC: ssa Tarjoamme sinulle kilpailukykyisiä tuotteita ja täydellistä palvelua markkinoiden kehityksen mukaisesti. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikainen yhteistyö kunkin asiakkaan kanssa, tervetuloa kuulemaan projektiasi.

Indoor Fake Trooppiset palmipuut ovat ihanteellisia teemaravintolalle, ne puistoon, puutarhaan, hotelliin ja kiinteistöihin. He eivät koskaan tarvitse tippaa vettä.&# 39 ei ole niin kiusallinen kuin todellisen palmujen istuttaminen, se ei' ei tarvitse karsia, tarvitse ilman huoltoa.Tämä mini muovinen palmu on 160cm korkea, se on valmistettu premium-PE-materiaaleista.Pohja on kiinnitysrautalevy.Käyttöinen palmu voi olla yksin.Jos aiot käyttää silkki palmu puutarhaisella alueella suosittelemme lisäämään lisäpainoa lautaselle tai vain ruuvaamaan se tasaiselle lattialle tai laittamaan sen suurempaan koristekasvien istuttajaan.Yleensä suosittelemme käyttöä sisätiloissa.Meillä on myös korkeampia palmuja ja UV-suojattuja ulkopalmeja Valintaa varten.Ota yhteyttä projektisi vaatimuksiin. Tarjoamme sinulle mukavan hinnan budjetilla.

Tuotteen nimi

Indoor-trooppiset palmut

materiaali

PE-lehti + PE-tavaratilan + rautalevy

Koko

H: 160cm, L: 120cm , lehti : 16 kappaletta , lehden koko: 80-120cm, pohja: 28 * 28cm

Pakkaus

160 * 30 * 30 cm / 1kpl

hakemus

Täydellinen sisustuskeskus, ravintola, baari, ostoskeskus, näyttely, tapahtuma, juhla jne.

Merentakaisten markkinat

Maailmanlaajuinen

Lähtöisin

Kiina

MOQ

10 palaa


Hot Tags: sisätilojen fake trooppiset palmuja, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like