Keinotekoinen bonsai-kasvien vieraiden tervehdys mänty

Keinotekoinen Bonsai Plant -tervehdysmänty on erittäin täydellinen toimisto-, hotelli-, näyttely- ja ravintola sisustukseen
Valmistettu korkealaatuisesta muovista
Ei vaadi huoltoa ja kastelua
Pidä ruskeanvärinen ympäri vuoden
Minimi tilaus: 100 kappaletta
Toimitus Kiinasta 7-15 päivän sisällä riippuu määrästä
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Keinotekoinen Bonsai-kasvien vieraiden tervehdys Pineis on erittäin täydellinen sisustus, folio tyylikäs sisäympäristö ja laatu.Käytämme premium-materiaaleja, turvallisia ja luotettavia, vaarattomia ihmiskeholle. Pink Fork on käsintehty muovinen mäntyneula, jolla on suuri uskollisuus ja elinvoimaiset vaikutukset.Korunko on selkeä rakenne ja tukitunnelma.Pottia on valmistettu muovikeraamisesta ja näyttää kiiltävältä. Tämän keinotekoisen bonsai-kasvin kokonaiskorkeus on 26cm (10 tuumaa) ja 20cm kruunun leveä. Pannun koko on 7cm korkea ja 5cm leveä.Pakattu vahvassa pahvipakkauksessa, ei tarvitse huolehtia mahdollisista vaurioista kuljetuksen aikana.Kun otat väärennetyn mäntykasvin laatikosta, voit käyttää sitä heti muutamalla yksinkertaisella säädöllä.Kesäkasvi voi ylläpitää kirkkaan vihreää ympäri vuoden ja paranna hotellin, ravintolan, toimiston, näyttelyn sisäympäristöä raikkaan ilmapiirin lisäämiseksi, välittömän kauneuden lisäämiseksi.

Maksu: Hyväksymme Paypal, T / T, Western Union, luottokortit

Toimitus: Kansainvälinen pikakuljetus (DHL, UPS, FedEx jne.), Lentokoneella, meritse

Tehtaamme sijaitsee Guangdongissa, Kiinassa, riippumatta mistä verkkosivustosta löydät meidät, kaikki tavaramme lähetetään suoraan Kiinan tehtaalta, tarjoamalla kilpailukykyiseen hintaan ja ensiluokkaista palvelua tukkumyyjille ja ostajille.

Tuotteen nimi

Keinotekoinen bonsai-kasvien vieraiden tervehdys mänty

materiaali

PE

Koko

Kokonaiskorkeus: 26cm, kruunun leveys: 20cm, potin korkeus: 7cm, potin leveys: 5cm

Pakkaus

Kartonki

hakemus

Täydellinen sisustushotelli, ravintola, huvila, baari, ostoskeskus, tapahtuma, juhlat, toimistot jne.

Merentakaisten markkinat

Maailmanlaajuinen

Lähtöisin

Kiina

MOQ

100pieces

Small potted bonsai tree

Olemme yksi johtavia keinotekoisten kasvien valmistajia Kiinassa. Olemme toimittaneet korkealaatuisia keinotekoisia kasveja, jotka ovat sitoutuneet pitkäaikaiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. Uskomme, että meistä tulee paras toimittajasi Kiinassa.

Hot Tags: keinotekoinen bonsai-kasvien vieraiden tervehdys mänty, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like