Mini fake hedelmä bonsai puu

Mini Fake Fruit Bonsai Tree sopii erinomaisesti sisustukseen kuten hotelli, ravintola, toimisto, häät, juhlat. Tarjoamme korkealaatuisia keinokasveja kilpailukykyiseen hintaan ja nopeita toimituksia. Ota yhteyttä yritykseesi nyt!
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Kaunis, herkkä Mini Fake Fruit BonsaiTree, hedelmät ja vihreät lehdet, ovat loistava viritys kimppudellesi, täynnä kukkasia tai leikkaamalla täydellisen määrän vihreää. Tämä Bonsai-puu on noin 35 cm pitkä, 35 cm leveä ja 43 cm korkea. potis 20x14x8cm) tilaa, tilanteesta riippuen.Valmistettu korkealaatuisesta muovimateriaalista, tämä taipuisa, myrkytön ja kestävä keinotekoinen kasvi on erinomainen valinta elävien kasvien sijaan. Jokainen puu on muovia ja siinä on paljon keinotekoisia lehtiä ja hedelmäpuita, jotka näyttävät todelliselta puulta. . Kauniit pienten kukkaisten kimppujen maljakot tekevät ihanteellisista pienistä koristeista olohuoneisiin, kylpyhuoneisiin tai ikkunoihin.Käytä pöydälle, työpöydälle, olohuoneen koristeluun.Vääreiden hedelmäpakettien kauneus on, että voit nauttia niistä niin paljon kuin haluat murehtimatta. siitä, ettei sinulla ole aikaa kastella, leikata tai ylläpitää niitä. Monivuotiset taimet kasvavat vihreiksi eivätkä kuihtu.

Tuotteen nimi

Mini Fake Hedelmä BonsaiTree

materiaali

PE

Koko

Kokonaiskorkeus: 43cm, kruunun leveys: 35cm, potin koko: 20x14x8cm

Pakkaus

Kartonki

hakemus

Täydellinen sisustushotelli, ravintola, huvila, baari, ostoskeskus, tapahtuma, juhlat, toimistot jne.

Merentakaisten markkinat

Maailmanlaajuinen

Lähtöisin

Kiina

MOQ

100pieces

HAC tarjoaa paljon pieniä muovitehtaiden valintaa.

Small potted bonsai tree

Hot Tags: mini väärennetty hedelmä bonsai puu, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like