Keinotekoinen kasvien runko seinä ripustetaan

Keinotekoinen kasvien runko seinä ripustetaan

Tuotteen koko : 20cm X 20cm
Erikkaat kasvit: Nämä elinvoimaiset ruokasukkavalmisteet tuovat vihreää elämää ja raikkautta asuintiloihisi, sopivat täydellisesti moderniin kodin ja seinien sisustukseen, kirkastavat tylsää seinää.
Yhtenäinen muotoilu: 8 asettaa eri tyylisuunnittelua, nämä keinotekoiset kasvisetit sisältävät erilaisia kasveja , pieni vihreä saniainen kasviviheriö on tarkoitettu sisäkasvien esittelyyn ja kodin sisustamiseen.
 Korkealaatuinen : Puukehys ja -kasvit on valmistettu korkealaatuisesta muovimateriaalista. Jokainen kasvi näyttää silmälle realistiselta ja luonnolliselta ilman kastelua ja huoltoa.
 Sisätilojen sisustus: Vääreiden kasvien koriste-ripustus on täydellinen tapa lisätä väriä ja elävöittää asuintilaa, voit ripustaa ne mihin tahansa olohuoneeseesi, ruokasaliin, keittiöön tai portaikkoon haluamallasi tavalla.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Keinotekoinen kasvien runko seinä ripustetaan

Tuotteen nimi

Keinotekoinen kasvien runko seinä ripustetaan

materiaali

Muovi

Koko

Square: H: 20cm, W: 20cm, T: 4.5cm

Suorakulmio: H: 30cm, W: 20cm, T: 4,5 cm

Elinikä

Yli 5-8 vuotta sisätiloissa

Ominaisuus

käsityönä

Siistit, vaivaton ja näyttää raikkaalta koko ajan

Täydellinen sisätilojen sisustamiseen

Kopioitu suoraan oikeista kasveista näyttää realistiselta

hakemus

Sisustus kotona / toimistossa / hotellissa

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

20 sarjaa· Tuotteen koko 20cm X 20cm  

· Eläviä kasveja: Nämä ruokailtu elinvoimaiset keinotekoiset kasvit tuovat vihreää elämää ja raikkautta asuintilaan, täydellisesti modernin kodin ja seinän sisustukseen, kirkastavat tylsää seinää.

· Ainutlaatuinen muotoilu: 8 asettaa eri tyylisuunnittelua, nämä keinotekoiset kasvisetit sisältävät erilaisia kasveja pieni vihreä saniainen saniaiskasvi vihreys on suunniteltu sisätilojen kasvien esittelyyn ja kodin sisustamiseen

· Korkealaatuinen Puukehys ja kasvit on valmistettu korkealaatuisesta muovimateriaalista. Jokainen kasvi näyttää silmälle realistiselta ja luonnolliselta ilman kastelua ja huoltoa.

Sisätilojen sisustus: Vääreiden kasvien koristeelliset ripustaminen on täydellinen tapa lisätä väriä ja elävöittää asuintilaa, voit ripustaa ne mihin tahansa olohuoneeseesi, ruokasaliin, keittiöön tai portaikkoon haluamallasi tavalla.


Hot Tags: keinotekoinen kasvien runko seinälle ripustettava, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like