Keinotekoisen kasvin seinäpaneelit

Valmistettu korkealaatuisesta muovista, ei hajua, ei rypisteitä, pehmeä kosketus
Koko: 100 * 100cm per pala
Sekoitettu muotoilu, täynnä ylellisiä kasveja, herkkä ulkonäkö
Sopii sisä- ja ulkomaisemaan
Vedenpitävä, tuulenpitävä, anti-UV
Pitkä käyttöikä, säästää rahaa ja energiaa
Nimimerkitys: 10 kappaletta
Toimitus Kiinan tehtaalta 7-15 päivän sisällä riippuu määrästä
Keskustele nyt

Tuotetiedot


Tämän tyylikkään keinotekoisen kasvien seinäpaneelin koko on 100 * 100 cm kappaleessa, yhden kappaleen paino on noin 5,13 kg, joten voit kuvitella kuinka paljon tätä ruohoa käytetään seinälle. Ja kaikki raaka-aineet ovat uusia maahantuotuja muoveja, niissä ei ole erityistä hajua, sileää pintaa eikä porauksia. Jos haluat saada ruoholevyn, joka on melkein kuin todellinen ruohoseinä, tämä herkkä väärennetty kasvien seinä on täydellinen valinta. Itse asiassa keinotekoisista kasveista tehdyt vihreät seinät eivät ole vain koristeellisia, vaan myös hyödyllisiä. Silkkilehdistä valmistettuja paneeleja on kaiken kokoisia ja ne eivät vie arvokasta tilaa. Silkki kasvit ovat huoltovapaita sekä sisällä että ulkona. Lisäksi keinotekoiset vihreät seinät voidaan tehdä paloa hidastavista silkkioksista ja kasveista sisäkäyttöön tai käsitellä UV-valolla ulkokäyttöön - pysyäksesi kauniina ja täydellisinä tulevina vuosina! Tuo se kaupalliseen tilaansi luodaksesi välittömän kauneuden ja viheralueet tyhjentävät vesipisarat, sinun ei tarvitse huolehtia voimakkaasta auringonvalosta, voimakkaasta tuulesta ja vielä pahemmista ilmasto-olosuhteista. Se on myös halvin ja nopein tapa raikastaa taustasi kattoon tai seinään.

Huomaa:Myymme muovitehtaan seinää toimistoille, yrityksille, kaupallisille, tukkukauppiaille, voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja hallituksille. Emme tarjoa asuntokauppaa alle 10 kappaletta.

Verkko-osto napsauta tätä:https://china-hac.com/product-category/artificial-green-wall

Tuotteen nimi

Keinotekoisen kasvin seinäpaneelit

materiaali

PE

Koko

100 * 100 cm

Pakkaus

Kartonki

Elinikä

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 3-5 vuotta ulkoilmassa

hakemus

Keinotekoiset kasvien seinäpaneelit sopivat täydellisesti sisustamiseen hotellissa, ravintolassa, puutarhassa ja muilla sisä- tai ulkotiloilla

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.

MOQ

10 palaa

▼ Video

▼ Sovellustapaukset

HAC deluxe green wall for officceHAC plant wall for hotel decoration

Lisää joitain keinotekoisia kasvien seiniä toimistoon. He kirkastavat sisätilaa. Anna työntekijöidesi työskennellä rento ympäristössä.

▼ Kuumat myyntiesineet

HAC Custom Large Banyan Trees Home Restaurant Decoration Artificial Foliage PlantsFake Japanese Cherry Blossom Tree.jpg

Large Palm Trees For SaleHAC green wall

Kuuma myynti-esineemme on keinotekoinen ficus puu, silkki kukka puu, palmu, muovi puksipuu suojaus ja niin edelleen. Jos projektiisi tarvitaan keinotekoisia tuotteita, tarjoamme yhden luukun ostospaikkoja pienistä väärennetyistä kasveista suuriin koristepuihin, jopa jättiläisiin vihreisiin veistoksiin ja rockeryihin.

artificial grass wall cases

HAC: lla on valittavana yli 100 uutta ruohoseinämallia, normaalikoko on 40x60cm, 50x50cm, 100x100cm.Voit valita 3-4 tyyliä sopimaan tai lisätä pieniä kasveja. Kiinteän suunnittelun lisäksi tarjoamme myös räätälöityjä palveluita ideoidesi tai 3D-piirustuksen mukaan.

Hot Tags: keinotekoisten kasvien seinäpaneelit, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like