Keinotekoiset kasviseinäpaneelit

Valmistettu korkealaatuista muovia, ei hajua, ei poranteriä, pehmeä kosketus
Koko: 100 * 100cm per kappale
Sekoitettu muotoilu,Täynnä ylellisiä kasveja, Herkkä ulkonäkö
Soveltuu sisä- ja ulkomaisemaan
Toimita Kiinasta 7-15 päivässä lopullisen tuotteen ja määrän mukaan Vedenpitävä, tuulenpitävä, anti-uv
Pitkä käyttöikä, säästä rahaa ja energiaa
Nimimum tilaus:20 neliömetriä
Toimitus Kiinan tehtaalta 7-15 päivässä riippuu määrästä
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tämä tyylikäs keinotekoinen kasviseinäpaneeli on 100 * 100cm per kappale, yksi kappale on noin 5.13 kg, joten voit kuvitella, kuinka paljon materiaalia käytetään tähän ruohoseinään. Ja kaikki raaka-aineet ovat uusia tuontimuovia, ei ole erityistä hajua, mooth-pintaa eikä poranteriä. Jos haluat saada ruohopaneelin, joka on melkein kuin todellinen ruohoseinä, tämä keinotekoinen seinäkasvipaneli on täydellinen valinta. Itse asiassa keinotekoisista kasveista tehdyt vihreät seinät eivät ole vain koristeellisia, vaan myös hyödyllisiä. Silkkilehdestä valmistettuja paneeleita on kaikenkokoisia, eivätkä ne vie arvokasta tilaa. Silkkikasvit ovat huoltovapaita sekä sisällä että ulkona. Lisäksi keinotekoiset vihreät seinät voidaan tehdä palonestoaineen silkkioksista ja kasveista sisäkäyttöön tai käsitellä uv-valolla ulkokäyttöön - pysyäkseen kauniina ja täydellisenä vielä vuosia! Tuo se kaupalliseen tilaasi luodaksesi välitöntä kauneutta ja vehreyttä ilman vesipisaraa, sinun ei tarvitse huolehtia voimakkaasta auringonvalosta, kovasta tuulesta ja vielä huonoimmista ilmasto-olosuhteista. Se on myös halvin ja nopein tapa raikastaa taustakatto tai seinä.

Lähetystapa:laiva meri- tai ilmateitse

Huomaa: myymme muovitehtaan seinää toimistoille, yrityksille, kaupallisille, tukkukauppiaille, voittoa tavoittelemattomille organisaatioille ja hallituksille. Emme tarjoa alle 20 neliömetrin asuntomyyntiä.

Verkko-ostos klikkaa tästä:https://china-hac.com/product-category/artificial-green-wall

Tuotteen nimi

Keinotekoiset kasviseinäpaneelit

Materiaali

PE

Koko

100*100 cm/kpl

Pakkaus

Kotelo

Elinikäinen

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 3-5 vuotta ulkona haalistumatta

Sovellus

Keinotekoiset kasviseinäpaneelit sopivat täydellisesti koristeluun hotellissa, ravintolassa, puutarhassa ja missä tahansa muussa sisä- tai ulkotilassa

Oversea-markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi-itä, Etelä-Amerikka jne.

Moq

20 neliömetriä.m

▼Sovellustapaukset

HAC deluxe green wall for officceHAC plant wall for hotel decoration

Lisää keinotekoisia kasviseiniä toimistoa vastaan. Ne piristävät sisätilaasi. Anna työntekijöisi työskennellä rennossa ympäristössä.

Large Palm Trees For SaleHAC green wall

Kuuma myyntikohteemme on keinotekoinen fikuspuu, silkkikukkapuu, palmu, muovilaatikkopuun pensas ja niin edelleen. Jos projektisi vaatii keinotekoisia tuotteita, tarjoamme yhden pysähdyksen ostoksia pienistä valekasveista suuriin koristepuihin, jopa jättimäisiin vihreisiin veistoksiin ja kallioihin.

artificial grass wall cases

HAC: llä on yli 100 uutta tyyliä ruohoseinää valintaan, säännöllinen koko on 40x60cm, 50x50cm,100x100cm. Voit valita 3-4 tyyliä vastaamaan tai lisäämään pieniä kasveja. Kiinteän suunnittelun lisäksi tarjoamme myös räätälöityä palvelua ideoiden tai 3D-piirustuksen mukaan.

Hot Tags: keinotekoiset kasviseinäpaneelit, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like