Bun Moss paneelit keinotekoinen vihreä seinä

Tässä keinotekoisessa vihreässä seinässä on paljon pullia pinnalla, joten sitä kutsutaan myös pullasammalpaneeliksi. Pinta on valmistettu kuidusta. Sammalpaneelit valmistetaan erityisellä parvitekniikalla. Normaalikoko on 100 * 100cm per kappale. Voimme myös mukauttaa tarpeisiesi mukaan.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuomalla luonnon sisätiloihin tällä Bun Moss -paneelilla, se tarjoaa kaikki vihreän "elävän" seinän esteettiikat kohtuullisin kustannuksin ilman kastelua ja sopimatonta valaistusta. Bun Moss Panels Artificial Green Wall on täydellinen lisä liike- tai asuintiloihin. Tämä Bun Moss Panels keinotekoinen vihreä seinä on kooltaan 100cm * 100cm, se on helppo liittää. Iskunkestävän vaikutuksen saavuttamiseksi tämä keinotekoinen seinä ottaa käyttöön parveiluteknologian erityisellä sienellä tällaisen simulaatiovaikutuksen saavuttamiseksi. Pohjaa tukee vaahtolevy, vihreä pinta integroidaan parvitekniikalla, eikä sitä ole helppoa vajata käytön jälkeen vuosiin. Elävälle seinäjärjestelmälle, jossa on todellisia kasveja, tämä vaatii asennukseen liittyvän kastelujärjestelmän, melko vähän kehittyneemmän ja paljon huoltoa. Mutta keinotekoinen vihreä seinä voidaan luoda sama versio ilman huoltoa ja kastelua.

TuotteenNimi

Bun Moss paneelit keinotekoinen vihreä seinä

Materiaali

Helmipuuvilla, kuitu

Koko

100cm*100cm per kappale

Väri

Vihreä

Paksuus

1-3cm

Sovellus

Ravintola, näyttely, baari, klubi, juhla, hotelli, ikkunanäyttö, ostoskeskus jne.

Oversea-markkinat

Amerikka, Kanada, Australia, Eurooppa, Lähi-itä jne.

Alkuperäpaikka

Guangdong,Kiina

Moq

10 kpl

▼Laaja valikoima keinotekoisia sammaleenvihreitä seinäpaneeleja valintaa varten

Fake moss panels for interior decor

Hot Tags: pulla sammalpaneelit keinotekoinen vihreä seinä, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like