Faux ruoho seinä

Fake kasvit on valmistettu korkealaatuisesta muovista, pehmeä ja mukava kosketus
Ei hajua, sileä pinta, ei rypisteitä
HAC tarjoaa räätälöityjä palveluita, mukaan lukien kasvilajit ja koko
Eri kasvien sekoitettu muotoilu tekee ruohon seinäpaneelista enemmän kolmiulotteisen ja herkän
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Haluatko lisätä vihreää sisä- tai ulkotiloihin? Keinotekoinen ruohoseinä on yksinkertaisin juttu asettamiseen. Se voidaan ripustaa seinälle ja kattoon ottamatta tilaa. Tämä on myös hyvä ratkaisu hankaliin tilanteisiin, kun sisätilat eivät ole tarpeeksi suuria vihreiden kasvien käyttämiseen koristeluun. Koriste-perustoiminnon lisäksi keinotekoista vihreää seinää voidaan silti käyttää markkinoinnissa näyttelyissä, ikkunanäytöissä tai Koristele näyttelytilat. Ne voivat toimia myös toimistoikkunoina, jakajina, itsenäisinä klustereina. HAC: lla on yli 200 tavanomaista kasvien seinäpaneelia, joista valita, ja tarjoamme myös räätälöityjä palveluita, mukaan lukien väri, muoto, tyyli erityisvaatimustesi mukaan.

Meillä on kiinteitä tyylejä kolmessa koossa: 40x60cm / 50x50cm / 100x100cm per pala. Jokainen pala on täynnä tiheitä ja realistisia muovihuohoja.Paneelin takaosa on valmistettu korkealaatuisesta muovikehyksestä.Se on erittäin vahva ja kestävä.Joten se ei ole helppoa putoaa tai rikkoutua pitkän ajanjakson aikana.UV-suojausvälineet ovat kuumimyyntituotteitamme. Ne näyttävät kauniilta ja elinvoimaisilta.Se voidaan käyttää sekä sisä- että ulkokäyttöön ilman huoltoa. Suunnittelet suurta projektia, joka vaatii suuren määrän muovisia ruohoseiniä ulkokäyttöön. Ne ovat paras valinta, koska ne kestävät kaikenlaisia ​​huonoja ilmasto-olosuhteita, kuten voimakasta auringonvaloa, voimakasta tuulta, rankkaa sadetta ja vielä pahempaa.

Se on varmasti vaikea voittaa keinotekoisen vihreän seinän kauneutta kokonaan vihreissä kasveissa, joten miksi et nauttia tästä tyylikkäästä viheralueesta ympäri vuoden!

Tuotteen nimi

Faux ruoho seinä

materiaali

PE

Koko

40x60cm, 50x50cm, 100x100cm, mukautettu koko ja muoto ovat saatavana

Pakkaus

Puinen kotelo / laatikko

Elinikä

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 3-5 vuotta ulkoilmassa

hakemus

Keinotekoiset vihreät seinät sopivat erinomaisesti sisustamiseen hotellissa, ravintolassa, teemapuistossa, puutarhassa, lentokentällä, kylässä, huvipuistoissa jne.

Merentakaisten markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne. Maailmanlaajuinen toimitus

MOQ

10 neliömetriä

artificial grass wall cases


Hot Tags: faux grass wall, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like