Tekonurmella seinä

Väärennetyt kasvit on valmistettu korkealaatuisista muovisista, pehmeistä ja mukavuuskosketus
Ei hajua, sileä pinta, ei poranteriä
HAC tarjoaa räätälöityä palvelua, mukaan lukien kasvilajit ja koko
Eri kasvien sekamuotoilu saa ruohoseinäpaneelin näyttämään kolmiulotteisemmilta ja herkemmiltä
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Haluatko lisätä vihreää sisä- tai ulkoalueelle? Tekonurmiseinä on yksinkertaisinta asetukseen. Se voidaan ripustaa seinälle ja kattoon viemättä tilaa. Tämä on myös hyvä ratkaisu kiusalliseen tilanteeseen, kun taas sisätila ei ole tarpeeksi suuri viherkasvien koristeluun. Peruskonsentutintoiminnon lisäksi tekovihreää seinää voidaan edelleen käyttää näyttelyiden markkinoinnissa, ikkunanäytöissä tai näyttelyiden sisustamiseen. Ne voivat myös toimia toimistonäyttöjä, jakajia, ertiitä klustereita. HAC: llä on yli 200 tavallista kasviseinäpaneelia, joista valita, ja tarjoamme myös räätälöityjä palveluita, kuten väriä, muotoa, tyyliä erityisvaatimusten mukaan.

Meillä on kiinteät tyylit kolmessa koossa: 40x60cm/50x50cm/100x100cm per kappale. Jokainen pala on täynnä tiheitä ja realistisia muoviruohoja. Paneelin takana on korkealaatuinen muovirunko. Se on erittäin vahva ja sitkeä. Joten ei ole helppoa pudota tai rikkoa pitkän käyttöjakson aikana. UV-suojatuotteet ovat kuumamyyntituotteitamme. Ne näyttävät kauniilta ja eläväisiltä. Voidaan käyttää sekä sisällä että ulkona ilman huoltoa. Siinä on tuulenpitävä, UV-kestävä, vedenpitävä. Jos suunnittelet suurta projektia, ulkokoristeluun tarvitaan suuri määrä muovisia ruohoseiniä. Ne ovat paras valinta, koska ne voivat vastustaa kaikenlaisia huonoja ilmasto-olosuhteita, kuten voimakasta auringonvaloa, kovaa tuulta, rankkasadetta ja vielä pahempaa.

On varmasti vaikea voittaa keinotekoisen vihreän seinän kauneutta täysin vihreissä kasveissa, joten miksi et nauttisi tästä tyylikkäästä vehreydistä ympäri vuoden!

Tuotteen nimi

Tekonurmella seinä

Materiaali

PE

Koko

40x60cm,50x50cm,100x100cm, räätälöity koko ja muoto ovat saatavilla

Pakkaus

Puinen kotelo/kartonki

Elinikäinen

Yli 10 vuotta sisätiloissa, 3-5 vuotta ulkona

Sovellus

Keinotekoiset vihreät seinät ovat täydellisiä koristeluun hotellissa, ravintolassa, teemapuistossa, puutarhassa, lentokentällä, kylässä, huvissa jne.

Oversea-markkinat

Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi-itä, Etelä-Amerikka jne. Maailmanlaajuinen toimitus

Moq

10 neliömetriä

artificial grass wall cases


Hot Tags: tekonurmella seinä, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like