Suorakulmio mehikasteiset paneelit

Suorakulmio mehikasteiset paneelit

Tuotteen koko : 20cm X 30cm
Erikkaat kasvit: Nämä elinvoimaiset ruokasukkavalmisteet tuovat vihreää elämää ja raikkautta asuintiloihisi, sopivat täydellisesti moderniin kodin ja seinien sisustukseen, kirkastavat tylsää seinää.
Yhtenäinen muotoilu: 6 asettaa eri tyylisuunnittelua, nämä keinotekoiset kasvisetit sisältävät erilaisia kasveja , pieni vihreä saniainen saniaiskasvi vihreys on tarkoitettu sisäkasvien näyttelyyn ja kodin sisustamiseen.
 Korkealaatuinen : Puukehys ja -kasvit on valmistettu korkealaatuisesta muovimateriaalista. Jokainen kasvi näyttää silmälle realistiselta ja luonnolliselta ilman kastelua ja huoltoa.
 Sisätilojen sisustus: Vääreiden kasvien koriste-ripustus on täydellinen tapa lisätä väriä ja elävöittää asuintilaa, voit ripustaa ne mihin tahansa olohuoneeseesi, ruokasaliin, keittiöön tai portaikkoon haluamallasi tavalla.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Tuotteen nimi Suorakulmio mehikasteiset paneelit
materiaali Muovi
Koko Square: H: 20cm, W: 20cm, T: 4.5cm

Suorakulmio: H: 30cm, W: 20cm, T: 4,5 cm

Elinikä Yli 5-8 vuotta sisätiloissa
Ominaisuus käsityönä

Siistit, vaivaton ja näyttää raikkaalta koko ajan

Täydellinen sisätilojen sisustamiseen

Kopioitu suoraan oikeista kasveista näyttää realistiselta

hakemus Sisustus kotona / toimistossa / hotellissa
Merentakaisten markkinat Amerikka, Australia, Eurooppa, Lähi - itä, Etelä - Amerikka jne.


· Tuotteen koko : 20cm X 30cm

· Eläviä kasveja: Nämä ruokailtu elinvoimaiset keinotekoiset kasvit tuovat vihreää elämää ja raikkautta asuintilaan, täydellisesti modernin kodin ja seinän sisustukseen, kirkastavat tylsää seinää.

· Ainutlaatuinen muotoilu: 6 asettaa eri tyylisuunnittelua, nämä keinotekoiset kasvisetit sisältävät erilaisia kasveja , pieni vihreä saniainen kasviviheriö on tarkoitettu sisäkasvien esittelyyn ja kodin sisustamiseen.

· Korkealaatuinen : Puukehys ja kasvit on valmistettu korkealaatuisesta muovimateriaalista. Jokainen kasvi näyttää silmälle realistiselta ja luonnolliselta ilman kastelua ja huoltoa.

Sisätilojen sisustus: Vääreiden kasvien koristeelliset ripustaminen on täydellinen tapa lisätä väriä ja elävöittää asuintilaa, voit ripustaa ne mihin tahansa olohuoneeseesi, ruokasaliin, keittiöön tai portaikkoon haluamallasi tavalla.


Hot Tags: suorakulmion meheviä paneeleja, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like