Guangdongin taiteen koti Convergence Co, Ltd

Mob: +8618819202094

Sähköposti:saila@haconvergence.com

Lisää: 2nd,11 Building,413# Xiahua first Road, Pingsha Village, Baiyun District, Guangzhou City, Guangdongin maakunta, KiinaOnko sinulla vaatimuksia projekteillesi?

HAC Tekopuu pecializes tuotannossa käsintehdyt suuret keinotekoiset puut, keinotekoiset vihreät seinät, silkki kukka seinät, keinotekoiset kasvit, väärennetyt topiary puut, vihreät veistokset, rockery ja muut maisemointi. Suurin osa tuotteistamme voidaan räätälöidä tarpeisiesi mukaan.

Kun lähetät meille kyselyn, liitä mukaan lisätietoja, kuten määrä, koko ja muut erityisvaatimukset.

Jos tarvitset suuria väärennettyjä puita tai mukautettuja kohteita, kerro meille korkeus, muoto, leveys, halkaisija, käyttö,jos sinulla on suunnitelmasi tai ideasi, voit myös lähettää meille, jotta voimme vastata sinulle tehokkaammin.

Jos tarvitset pienikokoisia puita, keinotekoisia kasveja, silkkikukkia, väärennettyjä kasviseinäpaneeleja, kerro meille määräsi ja käyttösi. Jotta voimme tarjota sopivia tuotteita ja mukavan hinnan projekteillesi.

Riippumatta siitä, mitä tarvitset, sitä enemmän tietoja annat, sitä tehokkaampaa palvelua ja tarjousta voimme tarjota vaatimuksiesi mukaan.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja, autamme sinua tilauksen alusta myynninjä jälkeen.