Usein kysytyt kysymykset keinotekoisista puista ja kasveista

Haluatko tietää, kuinka paljon puu maksaa, kuinka voin ylläpitää keinotekoista puuta vai pitäisikö valita valmiin, säilötyn tai oikean puun? Olemme täällä auttamassa vastauksina kaikkiin usein kysyttyihin kysymyksiin! Jos sinulla on kysely, jota ei ole lueteltu tällä sivulla, ota meihin yhteyttä sähköpostitse saila@haconvergence.com saadaksesi lisätietoja.

1.Oletko kauppayritys vai valmistaja?

Olemme valmistaja, tehtaamme sijaitsee Baiyun alueella, Guangzhoussa, Kiinassa

2.Miten voin ottaa sinuun yhteyttä?

Tiimimme on käytettävissä maanantaista perjantaihin klo 9–18, voit ottaa yhteyttä meihin verkossa tai lähettää meille sähköpostia.Jotta voisit ratkaista kyselysi tehokkaammin, liitä lisätietoja ja lähetä sähköpostia osoitteeseen:saila@haconvergence.comja vastaamme 12 tunnin sisällä.

3.Miten voin ostaa tuotteitasi?

Julkaisemme useita erilaisia ​​silkkilaitosluetteloita, joissa on koko tuotevalikoimamme. Jos haluat ostaa keinotekoisia kasveja ja puita, ota meihin yhteyttä tai pyydä luettelo ja me otamme yhteyttä sopivaan suunnittelijaan käsittelemään pyyntösi. Tuotetta ei voi ostaa verkosta.Jotta voit ratkaista kyselysi tehokkaammin, liitä lisätietoja ja lähetä sähköpostia osoitteeseen:saila@haconvergence.com

4.Mikä tilauksesi on minimi?

Meillä on vähimmäistilausohjeet; Voimme kuitenkin olla joustavia erityisestä pyynnöstä riippuen.

5. Kuka voi ostaa tuotteitasi?

Myymme silkkikasvejamme ja puitamme toimistoille, yrityksille, kaupallisille, tukku-, voittoa tavoittelemattomille ja hallituksille. Emme tarjoa asuntojen myyntiä; Ota kuitenkin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tukkukaupasta.

6.Mitkä ovat tuotteidesi hinnat?

Riippuen siitä, oletko kiinnostunut irtotavarana olevista keinotekoisista lehtineuvoista vai räätälöityistä keinotekoisista puista, tuotteemme vaihtelevat muutamasta dollarista kappaleelta tuhanteen dollariin plus. Ymmärrämme siitä huolimatta, että asiakkaamme työskentelevät taloudellisen budjetin puitteissa ja suurimman osan ajasta pystymme valmistamaan sopivan ratkaisun, joka vastaa sekä suunnittelumääritelmää että budjettia.

7.Mikä materiaalit on tehty keinotekoisesta puutarhastasi?

Päämateriaalimme ovat lasikuitu, puu ja muovi, yleensä lasikuitu

8.Mitä ovat tekopuiden edut?

1) Ne näyttävät luonnollisilta. Korkea jäljitelmä.

2) Hieno työ, kaunis käyttöliittymäkäsittely.

3) Sisällä käyttöikä on yli 10 vuotta, ulkona 5-8 vuotta.

4) Meillä on oma tehdas, kokoa ja muotoa voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan.

9.Onko sinulla näyttelytilaa, johon voin käydä?

Kyllä , meillä on suuri näyttelytila, jossa on monenlaisia ​​keinotekoisia puita 、 keinokasvit 、 keinokukat flowers keinotekoinen vihreä seinä , jne. Se sijaitsee Baiyun District, Guangzhou, Kiina.

10.Mikä on valmistusaika?

Lukuun ottamatta varastossa olevia tuotteita, näytetilaukset tarvitsevat yleensä 3–5 työpäivää. Yleiset tavarat tarvitsevat 7 työpäivää, räätälöidyt tavarat tai muut tavarat riippuvat tarkasta määrästä ja prosessista need yleensä tarvitsevat 15–20 työpäivää.

Ainutlaatuisella ja innovatiivisella taiteellisella tyylillämme ja hienolla tuotantomenetelmällämme&# 39 tunnetaan yhtenä Kiinan johtavista tekopuiden valmistajista ja toimittajista. Jos pidät&# 39: stä, suunnitellusta 3–30 m: n keinotekoisesta palmu GG: stä; keinotekoisesta kirsikkapuusta GG: stä; keinotekoisesta ficus-puusta sisustus- ja ulkokoristeisiin, tervetuloa ostamaan alennustuote kilpailukykyiseen hintaan tehtaaltamme. Räätälöidyt tilaukset ovat myös tervetulleita. Tarkista tarjous meiltä nyt.