Mukautettu keinotekoinen kukka seinä tausta häät sisustus

Mukautettu keinotekoinen kukka -seinän taustainen hääkoriste sopii täydellisesti mihin tahansa häihin tai tapahtumaan. Täydellinen upea väärennetty lehdet ja kukat.Yhtenäinen muotoilu tuo ainutlaatuisen kauneuden ja lisää iankaikkista kauneutta sisätiloihisi. Se sopii ylellisiin häihin ja sisustukseen.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Jos etsit ainutlaatuista ja vertaansa vailla olevaa b-seinää, sinun on järkyttynyt nähdä tämä kukkaseinämä. Tämä keinotekoinen kukka -seinä koostuu sekoituksesta eri kasveja. Suunnittelimme huolellisen valinnan ja sijoittamisen avulla tämän Kukkaseinä-taustakuvan voimakkaasti kolmiulotteiseksi. Paneelin takaosaa tukee rautakehyksen kerrokset ja jokainen kasvi on kiinnitetty tiukasti rautakehykseen, joten et' ei tarvitse huolehtia siitä, että kasvit putoavat. Näyttää upealta, että jokainen tuntee sen olevan hämmästyttävä. Joten miksi et toisi sitä hotellille, ravintolaan, kauneushoitola, hääihin, tapahtumaan?

Mukautettujen keinotekoisten kukkajen seinän taustalla on helppo luoda ikimuistoinen hää tai tapahtuma.Ne missä tahansa kaupallisessa alueella sitä käytätkin, se houkuttelee asiakkaita nopeasti.Koska ihmiset eivät voi' kieltäytyä kauneista asioista.Käsinteitsevä hääkukaseinä on helppo luoda koota.Kaikki tarvitset joitain koukkuja tai nauloja.Seinäkoristeeksi käytetyn lisäksi se on myös hyvä valinta ripustettavaksi kattoon.

Pitemmän kauneuden ylläpitämiseksi suosittelemme pyyhkimään niitä märällä pyyhkeellä 2–3 kuukaudeksi ja huuhtelemaan vedellä, jos mahdollista, mutta ei pesuaineella, joka voi helposti aiheuttaa niiden haalistumista.

Tuotteen nimi

Mukautettu keinotekoinen kukka seinä tausta häät sisustus

materiaali

Silkki + muovi + rauta

Koko

Räätälöidyt

Pakkaus

Pahvipakkaus / kuplakalvo

Alus

Käsintehdyt

hakemus

Täydellinen sisustustoimisto, tori, tapahtuma, ikkuna, häät, juhlat, festivaalit, koti, hotelli, kahvi, huvila jne.

Merentakaisten markkinat

Maailmanlaajuinen

Lähtöisin

Kiina


Hot Tags: mukautettu keinotekoinen kukka seinä tausta häät sisustus, Kiina, toimittajat, valmistajat, tehdas, tukku, räätälöity, halpa, tarjous, varastossa

Tutkimus

You Might Also Like