Pieni neuvo toimiston sisustamiseen

- Apr 21, 2020-

Me kaikki tiedämme, että toimisto on toinen kotimme, jossa on 10 tuntia 24 tunnin aikana, ainakin yksi ateria ja lukemattomia sosiaalisia aktiviteetteja. Ehkä toimistosi on koppi, vastaanotto tai jopa kulmatoimisto korkealla ilmassa. Olipa 0010010 # 39 suuri tai pieni tila, on 0010010 # 39 luonnollista, että haluat tehdä tilastasi mukavan paikan. Ei vain itselleni, vaan myös kollegoille ja potentiaalisille vieraille. HAC antaa sinulle pienen vihjeen tehdä pienestä tilastasi miellyttävän ja mukavin paikka olla.

0010010 nbsp;

Halu yhteydenpitämiseen luonnon kanssa on yksinkertaisin ihmisen tarpeista. Voimme laittaa kasveja kotona, mennä puistoon, ottaa lomaa tunteaksesi luonnon rauhaa ja matkustaa maagisessa ympäristössä, koska luonto yhdistää meidät ja nuorentaa. Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että kasvien ja pienten luonnon elementtien ympäröimä voi edistää sisäistä rauhaa, rentoutumista ja tuottavuutta työn aikana, jotka kaikki voivat olla meille hyviä vieraiden edessä.

图片1

Putoamisten näky ja tippojen ääni ilahduttavat silmää ja korvaa. Useita pöytiä ja seiniä koristavat uskomattomat suihkulähteet, jotka sijoitetaan vastaanotossa tervehtimään vieraita.

图片2

Maisemataide voi tuoda ulkonäköjen kauniin ilmapiirin työympäristöösi. Täydellinen kulma voi inspiroida luovuutta, olipa kyse sitten 0010010 # 39; korkeasta vuoristosta tai monista herkistä maalauksista.

图片3

Kasvit voivat edistää ihmisten 0010010 # 39 terveyttä, lievittää jonkinlaista psykologista stressiä ja parantaa heidän työkykyään. Kun näet reheviä kasveja, kirkkaita kukkia ja suuria puita, ihmiset tuntevat hengellisen kasteen, rentouttavan mentaliteetin. Ongelmana on, että suurin osa toimistoista on ilmasto-ohjattuja eivätkä saa 0010010 # 39; saa liian paljon luonnollista auringonvaloa. Mehikasvit ja heikossa valossa kasvit ovat hyvä valinta, mutta vielä parempaa on ostaa korkealaatuisia keinotekoisia kasveja ja kukkia koristamaan toimistotilasi. Kuvittele, että nurkassa on joitain erityisiä pieniä puita tai viiniköynnöksiä ja muutama ihana kukkakimppu pienessä tilassasi, ja jotkut muratti putoavat kaapin yläosasta pystysuunnassa. Tärkeintä on, että sinun ei 0010010 # 39 tarvitse viettää aikaa kasteluun ja pullotukseen, jotta voit rentouttaa kehoasi ja mieltäsi pitäen samalla rutiiniasi.

Erityisten koristeiden omistaminen työpaikalla on mukava ja inspiroiva tapa lisätä tuottavuutta ihmisille, jotka viettävät paljon aikaa toimistossa. Se 0010010 # 39 on myös sijoitus liiketoimintaan. Me kaikki haluamme olla luovassa tilassa loppujen lopuksi, että 0010010 # 39; siksi me 0010010 # 39 olemme täällä.

图片4