Tietoja Office-alueella - Valitse Real Green Kasvit tai Fake Green Plants?

- Apr 16, 2020-

Suurimman osan ajasta, vihreät kasvit tarjoavat viimeistely viimeistely koristeluun järjestelmään. Olipa toimistoalueella tai joitakin suuria yrityksiä, kuten ostoskeskuksia, hotelleja, ravintoloita, baareja ja muita viihdepaikkoja, lisäämällä pieniä ruukkukasveja tai joitakin pieniä puita tällaisissa paikoissa on enemmän silmäänpistävä ja suosittu. Tämä osoittaa, että vihreät kasvit ovat hyvällä tuulella booster ja voi myös parantaa huomiota. Kaikki alueet eivät kuitenkaan sovellu kykyyn tarjota päivittäistä hoitoa tuoreille kasveille, ja siihen vaikuttaa liikaa tekijöitä, kuten inhimillisten ja aineellisten resurssien aika ja paikka. Joten, vaikka hyödyt, simuloitu vihreät kasvit soveltuvat paremmin sijoittamista toimistoalueella.

 

b_3055535_201609221658297064

Yksi tärkeimmistä syistä valita simulointi vihreitä kasveja on, että simulointi vihreät kasvit vähentää taakkaa, että ihmiset tarvitsevat hoitaa niitä. Simulointi vihreiden kasvien tarvitsee vain varmistaa säännöllinen pölynpoisto ja puhdistus, ei tarvitse lisää lannoitteita ja kastelua ja muita käyttäytymismalleja. Nykyaikaiset ihmiset ovat hyvin kiireisiä päivittäisessä työssään, mikä säästää aikaa ja voidaan säilyttää pitkään.

images (1)

Toinen tärkeä syy jäljitellä vihreitä kasveja on, että ne voidaan säilyttää pitkään ja kestää pidempään kuin tuoreet kasvit. Toisin sanoen yrityksille, jotka tarvitsevat tiukan budjetin, vihreiden kasvien simulointi on myös hyvä investointi. Ajan myötä tuoreet vihreät kasvit alkavat epäilemättä menettää lehtiä ja värejä, ja lopulta täytyy muuttaa erän uusia. Kuitenkin simulointi vihreiden kasvien voi kestää useita vuosia, mikä säästää paljon kuluja pitkään.

images

Yksi eduista lisäämällä simuloitu vihreäkasvit on, että voit luoda maailman haluat. HAC on erilaisia simulointi vihreitä kasveja, ja suunnittelu ulkonäkö on ainutlaatuinen. Se voi myös tehdä vastaavan kohtauksen suunnittelu mukaan ympäröivän ympäristön, valita, mitkä sopivampi simulointi vihreät kasvit, ja tehdä yrityksen lähemmäksi luonnollista tunnelmaa. Anna työntekijöiden motivaatiota parantaa yleistä tuottavuutta.