Keinotekoinen bambu

- Apr 02, 2019-

Paljon ominaisuuksia keinotekoinen puu otettiin käyttöön ennen , uskoa sen edut ovat tiedossa kaikille. Täällä on johdanto keinotekoinen bambusta.On yleensä kahdenlaisia HAC keinotekoinen bambu materiaaleja first ensimmäinen on muovi , toinen on tosi napa. Niin sanottu todellinen napa on tehty todellisesta bambu-napasta. Normaalisti keinotekoista todellista runko-bambua käytetään enemmän sisätilojen maisemointiin, kuten kuistiin 、 olohuoneen sisustukseen 、 hotellin sisustukseen.


bamboo

Vaikka käytämme todellista runkoa, valmistamme tuotantoprosessissa kosteudenkestävän ja hyönteisten kestävän, joten ei ole syytä huolehtia siitä, että todellinen bambu on alttiina kostealle ja mato-syömälle. Ja meidän keinotekoinen bambu seuraa luonnolliset säännöt todellisesta bambuista , niin, että sillä on korkea jäljitelmä, ihmiset ovat usein väärässä todellisessa bambu.


20190102111220

HAC-keinotekoinen bambu ei ainoastaan tuo kauneutta, vaan myös vähentää kastelun ja lannoituksen aiheuttamia inhimillisiä, aineellisia ja taloudellisia resursseja.


artificial bamboo