Keinotekoinen Banyan Tree Case

- Jun 25, 2019-

Foshan Nanhai Shijingyi -museo, joka on kulttuurin ja taiteen maamerkki rakennuksessa Foshanissa, kiinnittää erityistä huomiota sen koristeelliseen tyyliin ja yleisten toimintojen esteettiseen koordinointiin.

Suuri banyan-puu ja suunnittelemamme ja valmistamamme veistosarja ovat "ihania tekniikoita", jotka esittävät Lingnanin historiaa ja kulttuuria.


ficus tree

Kävele niiden joukossa, tuntuu Etelä-Kiinan merenmuutos 5000 vuotta. Aseta pois elävän Banyanin puusta, on käsityöläiskierros, neoliittinen ikä, maanviljelys sivilisaation veistoskäytävä, katuvahan kuva, länsimainen metsästäjä vuoren hiekka pöytä, Etelä-Kiinan meritavat ja niin edelleen ... Se johtuu siitä, että suunnittelu- ja rakennustyöryhmillämme on syvällisiä taiteellisia saavutuksia ja kokemusten kerääntymistä, joten HAC voi kuvata ja toistaa historiallisia tapoja niin elävästi.


Large banyan tree

Banyan-puun erikoissimuloinnin ja koristelun todellisen ympäristön mukaan voidaan myös räätälöidä asiakkaiden todellisten tarpeiden mukaan, kuten lehdet, kukat ja väri, puun korkeus, halkaisija, kruunun leveys, materiaali jne. - välttää todellinen puu ilmaston, valon, veden ja muiden luonnollisten tekijöiden takia - suorasta säästämisestä työvoiman hallinnasta ylläpitokustannuksiin ja kestävään.