keinotekoinen kookospuun valmistusprosessi

- Nov 12, 2018-

Kookospalmujen uskotaan olevan tuttuja kaikille. Pääasiallinen kasvu on Etelä-Kiinassa, jossa on hedelmiä kookoshedelmiä. Se on yleinen hedelmä tropiikissa. Kookospalmujen sopeutumisympäristö on rajallinen ja tuotettu tropiikissa. Ympäristöolosuhteiden vuoksi, jotka rajoittavat voimakkaasti maisemanrajoituslaitoksia, suunnitteluinsinöörien loistava tekniikka yhdistettynä luonnollisiin luonnon kasveihin jäljitteli tätä maisema-puuta - keinotekoista kookospalmua.


Keinotekoinen kookoskuusi tunnetaan myös nimellä väärennetty kookospalmu, keinotekoinen kookospalmu ja bionic kookoskuusi. Keinotekoinen kookoskuusi on keinotekoinen kasvituote, jonka suunnittelijat suunnittelevat kookospuun luonnollisen muodon perusteella ja jotka on suunniteltu korkealla simuloinnilla ja korkealla ympäristönsuojelumateriaalilla. Se voi korjata rajoitukset, joita kookospuita voidaan nähdä vain Etelä-Kiinan trooppisilla alamäkialueilla.


Keinotekoisen kookospuun suurin etu verrattuna todellisen kookoskuun puuhun on se, että ympäristöä on vähemmän vaikutettu, pitkä käyttöikä voi olla pitkä, ja huolto on yksinkertaista ja helppoa. Keinotekoisen kookospähkinän oksat ja lehdet eivät kuihtuneet ja hometta, eivätkä kaada tai kaada. Vesi ei roiskaa hyttysiä ja kärpäsiä. Verrattuna luonnollisiin ekologisiin kookospalmuihin keinotekoiset kookospuut ovat paremmin sijoitettuja ja parannettuja. Lisäksi keinotekoisten kookospalmujen hinta ei ole korkea, materiaalit ovat korkealaatuisia, ja jotkut ovat yhä pienempiä kuin todelliset kukat, kätevä kuljetus, helppo kuljettaa ja helppo asentaa.


Kookospalmujen tuotanto Ensin valmistetaan ja valmistetaan kookospalmu valmistusaineita ja sitten raaka-aineet valmistetaan ja sekoitetaan pintakerrosmateriaaleissa käytetyn raaka-aineen kaavan mukaisesti ja erilaiset kolmiulotteiset kuviot muodostetaan valmistetun kookoskuorimuotin, joka mahdollistaa luonnollisen tunkeutumisen. Täysin sekoitettu ja kiinteytetty, Shengjie-simulointilaitos valmistetaan vahvistuskerroksen raaka-ainekaavan mukaisesti. Keinotekoisen kookospuun vaatimusten mukaan valmistetaan kolmiulotteinen vahvistuskerros, jolla on erilainen paksuus. Paksuutta ohjataan lasikuitukerrosten lukumäärän mukaan. Kuituharja on vakiomateriaalista valmistettu.

Keinotekoinen kookospalmu sauva on valmistettu lasiteräs- hartsista. Se on myös valmistettu korkean suorituskyvyn epoksihartsista ja lasikuiduista. Puupalkin sisäpuoli sallii kansallisen standardin galvanoidun teräsrakenteen, ja lehdet valmistetaan korkean suorituskyvyn palonestoaineista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista, kuten ympäristönsuojelumuovista tai pe. Hyvä korroosionkestävyys, vanhenevastus, korkea lämpötila ja palonestoaine, ympäristöystävällisempi, UV-kestävämpi.